Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Okul okumayanlar burada buluşabilir miyiz?

Ahmet T

Aktif Üye
Konular
61
Reaksiyonlar
121
ben 8 e kadar okudum sonra okuyamadım hayal kuracağım diyerekten evden hatta odamdan çıkmıyordum siz kaça kadar okudunuz ?

Açık öğretimi saymazsak bende lise 1 e kadar okudum. 4ila 5 dönemde aö den devam ettim onu da bıraktım. Okumadığım için asla pişman değilim çünkü param olmadığı için çalışmak zorundaydım. Arkadaşlarım okulda vakit öldürürken ben çalışıp hayatımı kazandım. Kendime daha fazla vakit ayırabildim. Dört duvar arasında bu kadar az vakit kaybettiğim için mutluyum. Bende 6nci sınıfta falan çok hayal kurardım. Ama sadece akşamları ve sabahın birazında.

Şimdi en büyük hobim içki içmek haftada iki kere kafayı buluyorum kesin. Onun dışında hayattan pek bir beklentim yok geleceğe yönelik planda yapmıyorum. Günü birlik tek başıma kendime yeterek yaşıyor bazen iyi bazen kötü ama mutluyum. Hayattan ne kadar az beklentin olursa o kadar rahat olursun. Hayal kurarken onların sadece hayal olduğunu sakın unutma. Ve kendini kaptırma. Gerçek hayat ekmek kavgasında ibaret bizim için. Ve hayaller para etmiyor.

ben ne hayaller kurdum ne hayaller ilerde büyük yerlere geleceksin hastalığı var aileme söylüyorum onlarda inşaAllah diyorlar

Hayat bu belli olmaz bakarsın hayallerin gerçek oldu ve hayallerini yaşıyorsun!! Harika olur senin için. Ama dediğim gibi hayaller ayrı gerçekler ayrıdır. Ne zaman hayal kurmanın gerçek hayatına olumsuz etki ettiğini görürsen hayal kurmayı durdur butonuna tıklayarak bunu sonlandır. Sen ilaç kullanıyorsun normalde bu ilaçlar cinsellikten tut duygulara kadar herşeyi öldürüyor en azından ben de öyle oldu. Sende ilaçlar bu etkileri yapmıyor mu? Baştan aşağı değişmen gerekirdi. Yani çoğu kişi bende dahil öyle oldu.

ben azgın cinlerdenim melekler o hayaller niye mutlu sonla bitmiyor diyorlar beni çarptılar hayale dur diyemiyorum o benim hayatımdaki parçam

Melek cin konularıni bilemem ama kuvvetle muhtemel beynin oynadığı o yabancısı olmadığımız şeylerdirler. Sonuçta bizim beynimiz bizle eğlenmeyi çok seviyor. İyi ki ilaçlar var.

Bu arada senle aynı yastayız benden 4 ay büyüksün sadece.

mahkeme beni buraya attı kendimi bildim bileli burdayım gideceğim bir gün

Liseyi zorla bitirdim doktorlar ilce milli egitim bakanligi vs. Yardimiyla

Universteye gittim biraktim psikolojik rahatsizliklardan öturü

Kac kere kazanip gidemedm
En son 2.sinifa gectim yarisinda onu da biraktim

Şimdi acikogretim okuyorum ama onun verecegi diploma askerlikten kurtarir. Bana gene yaramiyacak cunku askerden muaf oldum. Diplomam olsun diye okuyorum. Annem babam için. İlerde evlenirsin ne mezunu falan sorarlar bari universite okudum dersin. Diyorlar

şizofrenlerin kanunen evlenmesi yasak değil mi ben mi yanlış biliyorum
ve askere alınmazlar

Okul etrafı duvarla çevrili üzerinde Çatı olan binada olmaz, insan her zaman öğrenmek ister bilgisini paylaşmak ister yani doğumla ölüm arası

Okul sadece dört duvar arası değildir okul her yerdir :)

Ahmet T

Bir hayalin gerçekten peşine düşülebilir bir hayal olup olmadığını anlamak için şu videoyu izlemenizi tavsiye ederim.

Üst Alt