Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Okul uzadığında harç muafiyeti devam eder mi?

cihanata1

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba,
%52 raporumla harçtan muaf İstanbul üniversitesi auzefte öğrenciyim. Okulun zamanında bitmeyio dönem uzaması durumunda harç muafiyeti devam eder mi ? Bilgisi / tecrübesi olan var mı ?

sızın unıversıtenızde degıl butun unıversıtelerde butun talebelere sene kaybetse bıle harc muafıyetı var bıldıgım
egıtımınıze devam edın gonul rahatlıgıyla. basarılar dılerım sıze:eek:

Çok teşekkür ederim yardımınız için :) tek dersim kaldı ama canım (!) Okulum 3 ders sınavını bulunduğum ilde açmadığı için sınava gitmeyeceğim...

GRAHAM BELL

harç muafiyeti hakkında bilgi verir misiniz 2ci sorum bu harçlar kalktı deniliyordu 1 ci öğretime varmı harç yoksa sadece 2 ci öğretmeni harç var harç hakkında bilgi verir misiniz şimdiki sistem nasil

1. egıtımede 2.egıtımede harc yok bıldıgım

cihanata1
Arkadaş açık ve uzaktan eğitim fakültesinde bahsediyor yani oralarda hala harç var normal okullarda 1. Öğretimde yok 2 de vardı bildiğim ama kalkmış olabilir dönem uzadığını ata aöfte sadece katkı payı veriliyor engelliler oda 35 mi 40tl mi ne bişeymiş en son benim ihtiyacım kalmadığından tam bilmiyorum bide İstanbul üniversitesi farklı olabilir onu ya okulu arayıp ya varsa bürosuna gidip en sağlıklı öğrenirsiniz internetten baksanıza çıkar gerçi

İstanbul üni sinin açık öğretiminde ücret ödeniyor. Engelli rapor oranı kadar indirim uyguluyordu. Anadolu ünisi açık öğretimi ücretsiz. Sırf o yüzden anadolu ünisine gittim istediğim bölüm orada vardı. Geçen sene mezun oldum. 2 yıllık okulu 5 yılda bitirdim herhangi bir ücret ödemedim. Ama istanbul ünisinde dediğim gibi rapor oranınız kadar indirimli şekilde ücret alırlarsa şaşırmayın.

normalde nasıl harç olayi
Dönem sonlarında ve yeni öğretim yılı başladığında ders kayıtı yapılacağı zaman istenir genelde.

Alman

biliyorum da şu anda 1ve2ci öğretimde harç varmı bi ara gündüz öğrenim de kalkmıştı sadece gece öğrenim önde vardı şu an durumlar nasil

Üst Alt