Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Okula hizmetli olarak atandım. İlçeye çekmek isyiorlar. Ama gitmek istemiyorum..?

Konular
46
Reaksiyonlar
0
Merhabalar ben bi okula hizmetli olarak atandım fakat engelim yüzünden memurluk yapıyorum masa başı yani neyse benim kadrom şu anda okulda ve okulda çok mutluyum amirlerim memurlarım çok iyi hepsi abi-abla gibiler bana fakat ilçe Milli Eğitim Müdürü benim okul müdürüne Gökhan'ı buraya gönder burada ona ihtiyaç var bana sordular ben istemiyorum dedim müdürümde yarın benim için ilçe milli eğitim müdürü ile konuşacak çocuk gelmek istemiyor diye şimdi sorum şu gitmek istemiyorum zorla alabilirler mi?

Benim kadrom okulda .. Yani kadromu değiştirme imkanları var mı benim istediğim dışında?

vay benim zengin yakışıklı kardeşim şu başına gelenlere bak :D :D :D

kurum müdürü karar verir buna. ama kolay kolay müdürler birbirinin emrine sözüne karşı çıkamaz bunu diyim sana :D ama sen yinede fikrini belirt gerekli başvurunu yap gerisi nasip kısmet.

Gökhan'a burada ihtiyaç var falan demiş dedim arkadaş daha dün girdik ne ihtiyacı .. Giyim tarzım, diksiyonum falan iyi kesin beni sekreteri yapacak girdi bana :D

Engelli memur kendi isteği dışında başka bir kuruma atanamaz .
Yalnız ;
İlçe Milli Eğitim Müdürünün bizzat talep ettiği bir durumda ben gelmiyorum demek için 2,5 Kg yürek yemiş olman lazım. :D

Zaten atama yapamaz, ama aynı belediye sınırları içerisinde resen kaymakamlık oluru ile 6 ay süre ile görevlendirme yapabilir.

gitmek istemediğin bi yere seni gönderemezler ancak 6 aylık bir görevlendirme verirler, ayrıca sekreter falan olmazssın , az çok pc olan yazı işlerine hakim olan adamları alırlar belki atama bölümüne yada saysal mantığın varsa muhasebede de çalışabilirsin, yada farklı bir bölüme verirler.. muhtemelen bi bölümün adam ihtiyacı var ve seni gözlerine kestirmişler.. gittiğin yerdede masa başı işi yaparsın ancak dediğim gibi bu yer muhtemelen yoğun olur.

oneday münasip bir dille durumu anlatmaya çalışıcam inşallah ilçe milli eğitim müdürümüz beni anlar :)
jandarma erol yani benim isteğim dışında yapabilir mi bunu?
muzy1 bir gün okulu aradı Şube Müdürü bende açtım güzel izah ettim durumu adımı soyadımı sordu tamam Gökhan dedi yarın haber geldi işte böyle böyle diye .. Yani Telefon ile ilgili bir yere vericeklermiş bana öyle dediler .. Bizzat müdür dedi bunu diksiyonun ve görüntü itibarıyla bana yardımcı olabilecek biri lazım dedi .. O yüzden gözlerine kestirdiler :/

muhtemelen telefonlara bakcak birini arıyolar senide o bölüme vericekler, onun haricinde bir PC hakimiyetin sağlamsa farklı bir bölüme verirler diye düşündüm ben ama sadece telefon bakmaksa orasını bilemem , her ilçe milli eğitimin cok farklı işleyişi var, kapı girişi danışma ve telefon seni bekliyor o zaman :)

muzy1

rahat mı peki sence telefon veya kapı giriş danışmanı? :) çünkü ben şu anda ünv gidiyorum aynı zamanda :)

Belediye sınırları dışına görevlendirme yapabilmesi için senden muvafakat alması gerek, ama belediye sınırları içerisine sana sormadan da görevlendirme yapabilirler. Aynı şey benimde başıma geldi İlçe MEM Müdürümüzle görüşüp durumu izah ettim sen nerede istiyorsan orada çalış dedi. Sende konuş, durumunu anlat kabul ederler. Etmezler ise Kaymakam'a durumunu anlatırsın ve istemediğini izah edersin.

jandarma erol benim kadrom anadolu imam hatip lisesinde .. Beni İlçeye almak istiyorlar fakat ben gitmek istemiyorum kadromun dışında bir yerde görevlendirilmem için benden bir dilekçe izin bir şey almayı gerekmiyor mu? Sonuçta beni Devlet İmam Hatipte görev yap demiş ..

adaylığın kalkmadan görevlendirme de çıkaramazlar. benim müdür yardımcısı başka okula müdür oldu. beni oraya almaya çalıştı ama olmadı. ilçe müdürü daha adaylığı kalkmamış görevlendirme çıkmaz demiş. şimdi adaylığım kalktı adam beni yeniden almaya çalışıyor. işin doğrusu bende gitmek istiyorum :D NaftalinKokusu beni dinlersen git kardeşim. ilçede okuldaki gibi ıvır zıvır iş olmaz. orda daha rahat edersin. hem ilçe müdürü sana gel diyor, öyle bir gidişle oraya gittiğin için sana kimse bir şey de diyemez. rahat rahat çalışırsın orda.

Son düzenleme:
Bence git mem ler kalabalıktır arkadaş ortamı güzeldir(en azından benimki öyleydi) olmazsa zaten 6 ay nedir ki dönersin geri

Bende bilgisayar bolumu oldugum icin ilce sube muduru cagirdi burda calis sana memurluk yaptiririz rahat edersin dedi ben kabul etmedim okulum yakin ve okulda da memurluk yapiyorum

Üst Alt