Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Okula vermek için Durum Bildirir Rapor nereden alabilirim?

SeyitBey

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selamun aleyküm dostlar benim kalbe baglı romatizma hastalıgım var yaşım 17 her ay iğne oluyorum çapada senede kontrollere gidiyorum vesaire okula böyle bir hastalığımın olduğuna dair belge götürmem lazım işte örnek vereyim şöyle şöyle bir hastalıgı vardır vesaire bunu alabiliceğim hastaneler neresidir ve fiyat çok önemli yazarsanız sevinirim okmeydanını aradım utanmadan durum bildirir raporuna 300 tl diyorlar :mad::mad::mad::mad::mad:

SeyitBey

çapada muayene olduğunuz doktora söyleyin zaten spor yasak olması lazım size doktorunuz rapor çıkartır

@karadeniz55 kardeşim ben spor vs için değil sürekli hastalığımın belirtildiği okula bir rapor vericem bunu düşük fiyatla en kısa zamanda verebilen hastaneler lazım yöneticilerden birisi yardımcı olabilirmi

@OturanBoğa rica etsem bir bakabilir misin 150 200 tlye felan halledebiliceğim hastane lazım durum bildirir raporu alıcam sadece iyi hastaneler neresidir okmeydanı 300 tl diyor

SeyitBey Engeliniz varsa engelli durum tespit raporu alabilirsiniz engelli raporları ücretsizdir diğerleri ücretlidir. Sürekli hastalığınız varsa ve sürekli iğne olmanız gerekiyorsa o iğneler de raporludur doktorunuza bu durumu söylerseniz ona göre size yardımcı olacaktır, hastalığınızın tetkik ve tedavilerine dair belgelerle iğne raporunuzun fotokopisini de götürmeyi deneyebilirsiniz.

Life dostum ek olarak sadece durum bildirir raporu almam lazım hastalığımı tanımlayan bunu hangi hastanelerden alabilirim fiyatı ile yazılırsa çok sevinirim

bu ne bu ne kazik 300 liraya olurmuymuş.

Okulda beden eğitimi dersi içinmi alacaksında, Devlet Hastanesinden al.

beden eğitim için degil dostum okulda hastaneye gittiğim günler için devamsızlıklarım var ve rapor almadım bende hoca dedi yapabiliceğim birşey yok meslek lisesi oldugumuz için sigorta girişlerimiz vs yapılmış silemiyorlarda heyete vesaire gidip sürekli hastalıgının olduguna dair bir kagıt alırsın dedi ben dedim orana vs gerek varmı oran belirtmesine gerek yok hastalığının olduğunu belirtsin yeter dedi

SeyitBey Sağlık Bakanlığının iletişim hattı olan alo 184 SABİM hattını ara ve bilgi edinmeye çalış. SABİM alo 184 haftanın 7 gunu 24 saat hizmet verir.

Üst Alt