Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Okulda memurum, bir defaya mahsus tayin hakkımı nasıl kullanabilirim?

efe4210

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemediğim için buraya açtım.Bir konuda bilgi almak istiyorum,ben Milli Eğitim Bakanlığına bağlı bir okulda memurum,kadro hizmetli ama engelden dolayı masa başındayım.çalıştığım okulda huzursuzum Okul Müdürüyle pek anlaşıtığımız söylenemez,ilçe içinde tayinimi başka bir okula aldırmak istiyorum.Yada Kaymakamlık onayıyla ama görüştüğüm okul müdürleri pek olumlu bakmıyorlar kadro hizmetli olduğu için kadroyu dolduracağım için açıkca olmaz alamam diyorlar.Şimdi ben engellilere tanınan 1 defaya mahsus tayin hakkımı kullanabilirmiyim? birde dilekçe örneği ve nasıl bir yol izlemem gerektiğini söylerseniz çok memnun olurum.

Masa başı işte çalıştırılmanıza rağmen neden okul müdürüyle anlaşamıyorsunuz garip bir durum, kadronuz hizmetli ve masa başında görevlendirmiş sizi, eğer tekerlekli sandalyede değilseniz hiç bir müdür kolay kolay hizmetli kadrosundaki birini masa başında görevlendirmez.

Yazınızda da belirttiğiniz gibi müdürler engelli olmanız ve hizmetli kadrosunda olmanız sebebiyle kabul etmek istemez, sizin hatanız bulunduğunuz il/ilçe milli eğitim müdürlüğü atamadan sorumlu şube müdürüyle görüşmek yerine okul müdürüyle görüşmüş olmanız. Şube müdürüne engelinizi ve kış şartlarını sebep göstererek evinizin yakınında bulunan bir okula görevlendirilmenizi isteyebilirdiniz.

Aşağıya dilekçe örneğini ekledim, dilekçeyi kendinize göre düzenleyin, ilgili bakanlık yazısını da ekliyorum, umarım istediğiniz okula görevlendirilirsiniz.

https://drive.google.com/file/d/0B3NJGN-ERbCNenBaeUtjNlh4S2s/view

[FONT=sans-serif]XXXXXXXX OKULU MÜDÜRLÜĞÜNE[/FONT]

[FONT=sans-serif]Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü'nün 18.12.2014 tarih ve 41289672/903.02/6634644 sayılı, "Engelli Personel İl İçi Yer Değişikliği" konulu yazısı ve [/FONT]15/12/2014 tarihli ve 6451873 sayılı Makam Onayı [FONT=sans-serif]gereğince tayinimin XXXX okuluna yapılması hususunda;[/FONT]
[FONT=sans-serif]Bilgilerinizi ve gereğini arz ederim.[/FONT]

Not: İller arası tayin isteyecekseniz aşağıdaki şekilde dilekçe vermelisiniz. [FONT=sans-serif]Dilekçeyi kendinize göre düzenleyin, dilekçeyi vereceğiniz günün tarihini atmayı unutmayın sağ bölüme ad soyad ve imzayı sol bölüme adres ve iletişim bilgilerinizi yazmayı unutmayın.[/FONT]

[FONT=sans-serif]XXXXXXXX OKULU MÜDÜRLÜĞÜNE[/FONT]

[FONT=sans-serif]Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü'nün 10.07.2014 tarih ve 1289672/903.02/2920977 sayılı, "2014 Engelli Personel Yer Değişikliği" konulu yazısı gereğince tayinimin XXXX iline yapılması hususunda;[/FONT]
[FONT=sans-serif]Bilgilerinizi ve gereğini arz ederim.[/FONT]

Üst Alt