Arkadaşlar ben meb de hizmetli kadrosunda çalışıyorum, bana okulda 5 kat erkekler tuvaleti ve bahçe temizliğine bakıyorum, bana okulda sınıflarıda vermek istediler bende kabul etmedim. O günden beri hiç rahat vermediler, 2 kere çay ocağını kaldırdılar, okulda girebilecegimiz odaları kilitlediler, okulun mescidinde namaz kılmamı yasakladılar, okulda sosyal ortamlara katılımımız engellendi, sabah-08 imza öğlen 12 imza yemekten gelirken saat 13'te imza akşam 17'de imza atıyoruz,
belediyeden gelen işçilere şeflik ve memurluğun yanında her türlü imkan tanınırken bizlere köle muamelesi yapılıyor, her fırsatta bize tutanak tutacağız tehdidiyle karşı karşıya kalıyorum.
Arkadaşlar ben buradan kurtulmak için tayin dilekçesi verdim bana ohal den dolayı valilik 30.06.2017'ye kadar memurların yer değişikliklerini iptal ettiğinden dolayı dilekçeniz değerlendirilmemiştir denildi. Arkadaşlar ben bu işkenceden nasıl kurtulacağım, ne olursunuz yardım edin...!
belediyeden gelen işçilere şeflik ve memurluğun yanında her türlü imkan tanınırken bizlere köle muamelesi yapılıyor, her fırsatta bize tutanak tutacağız tehdidiyle karşı karşıya kalıyorum.
Arkadaşlar ben buradan kurtulmak için tayin dilekçesi verdim bana ohal den dolayı valilik 30.06.2017'ye kadar memurların yer değişikliklerini iptal ettiğinden dolayı dilekçeniz değerlendirilmemiştir denildi. Arkadaşlar ben bu işkenceden nasıl kurtulacağım, ne olursunuz yardım edin...!