Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Okulda tek hizmetli ben kaldım. Ne yapacağım?

Faruk33

Üye
Konular
32
Reaksiyonlar
11
4 katlı okulda tek hizmetli ben kalacağım.sol kolumdan engelim var ne yapacağım hiç bilmiyorum..:(Allahım yardım etsin okulda artık her türlü tamirat işleri bana kalır çünkü daha önce giden hizmetli yapıyordu şimdi kimin yapmasını isteyecekler?? Tabiiki benim..:(

Faruk33 Sizin yapamayacağınız işleri yapmanızı kurum müdürünüz isteyemez, tek personel siz kalmışsanız müdürünüz milli eğitimden personel talebinde bulunacak, ister kadrolu isterse bir işkur elemanı göndermek zorundalar yapamayacağınız işleri yaptıramazlar. Kurum müdürünüz sen yapacaksın derse size, engel durumunuzu belirterek yapamayacağınızı belirtin kabul etmezse dilekçe yazın ve dilekçeye raporunuzun fotokopisini de ekleyin yine kabul etmezse milli eğitime giderek şikayet edersiniz.

selam

bütün işler bana kaldı diye bir şey olmaz, olddu olacak boş derslere de girin. Kanun ve yönetmelikler çerçevesinde üzerinize düşen görevleri yapmakla yükümlüsünüz...

Üst Alt