Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Okuldan engelli birimine kayıt için rapor isteniyor. Ne yapmalıyım?

Konular
25
Reaksiyonlar
6
Zaten yıllardır o okulda okuyorum. Süresi geçmiş olan bir rapor almıştım ama şimdi tekrar göndermeme gerek var mı?

Rapor istenmesinin sebebi ne? Bazı derslerden muaf tutulmanız için mi rapor isteniyor?

Engelli öğrenci birimine kayıt oluşturmak içinmiş. Sadece bana atılmamıştır o mesaj muhtemelen ama bana da gelince tam anlayamadım olayı.

başbakanlık kartınız varsa onun fotokopisini verirsiniz yoksa da eski raporunuzu verin gitsin.

Ben o okulda yıllardır okuyorum, kaydım vardır okulda herhalde. Yanılıyor muyum?

Tabi ki bütün bilgileriniz vardır. Lisede mi okuyorsunuz?

sorularıolanbiri

Merhaba,

Sanıyorum üniversite öğrencisisiniz ve üniversitenizin engelli öğrenci birimine kayıttan bahsediyorsunuz. Engelli öğrenci birimine kayıtta geçerli bir engelli raporunu sunmanız gerekir. Süresi geçmiş raporla oradaki memur işlem yapamaz maalesef. Raporunuzun ya sürekli ya da güncel süresi içinde olması gerekli.

Okulda engelli raporunun olmaması sınavlara başvurmaya, yerleşmeye vs. sıkıntı mı?

Geçici raporla kaydoldum ve sonra sürekli rapor aldım ama okula göndermek istemedim pek. İleride sorun olur mu sizce?

[FONT=sans-serif]Malumatım olmadığı için soruyorum: Engelli öğrenci birimine kayıt olmanın sakat kişiye ne gibi bir yararı var? Okul idaresi belki bunu istatistiki bilgi için istiyor olabilir ama sakatın bu kayıttan menfaati nedir?
Selametle. [/FONT]

Üst Alt