Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Okuma yazması olmayan Şehit yakını hizmetli, temizlik işlerinde çalıştırılabilir mi?

turkuaz06

Aktif Üye
Konular
64
Reaksiyonlar
1
Tuvalet temizliği, koridorların paspaslanması,çayocağında vb...işlerde.

bu görevden muaf olmayı gerektirecek sağlık sorunu yoksa tabii ki görevlendirilebilir.

Bize yazı gelmişti Binali YILDIRIM Basbakanken şehit ve gazi yakınlarına rencide edici işler vermeyin diye bunu belirtin rencide oldugunuzu yapmak istemediğinizi belirtin aksi halde şikayet edeceginizi söyleyin

Ali_Gs

temizlik yapmanın nesi rencide edici ? Avm de çalışan temizlik personelleri rencide mi oluyor siz o gözle mi bakıyorsnuz etrafınızda ki vatandaşlara ?

turkuaz06

çalıştırılabilir ben bi engel göremiyorum. Yetkinliğin vasfın daha iyi ise varsa mesleğin tecrüben o işlere yönel. mesleğin yoksa bulduğun işi yapcan mecbur.

Sardonyx35

Ne alakası var kardeşim bana kalsa bende yaparım iş olsun gerisi önemli değil ama insanlara haklarını Devletin onlara verdiği hakları anlatmakta görevimiz

Ali_Gs

Ne yapsınlar müdür mü yapsınlar !? Engelli olup eli ayağı tutan ekpss ye giren hizmeti engelilerde rencide edici diye yapmasın o zaman. Ama öyle yürmüyordur işler eminim.

Alman

Devletin verdiği hak bu onu sorgula yazı geldi bizzat bize ne konusuyorsun hala

verilen işi yapamayacak bir engeli olur o ayrı konu,ama çalışmak ayıp bir şey değil ki rencide olsun..

Üst Alt