Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Olacak ya Allahın işi işte

Konular
25
Reaksiyonlar
0
size kısa bi kesit anlatıcam hayatımdan dinler misinz :)

nisan ayıydı hem de 1 Nisan şaka günü yani :D milleti şakalim dedim neyse şaka bi yana başlim ben anlatmaya...

annem el uyuşmasndan dolayı ortopedi dktoruna gtmiş dr ameliyat demişti annem kısa bisüre snra oldu elinden ameliyat ve çok rahat şimdi neyse pansumana gidip gelirken dokotra benden bahsetmiş. benim bi kızım var spastik sol elni pek kullanamıyor başparmağınıda açamıyo diye. doktor da getir bi bakalım diyor. allahın işi işte neyse bi snraki pansumana birlikte gittik. annemle baktı inceledi işte beni elimi ben bu parmağını açarım demesin mi. o an mutluluktn uçuyodum ben şaşkındım da o kadar zamandır harektler yaptım pek bi gelişme olmamıştı bi ameliytla açılcaktı elim
çok güzel bişeydi bu benm için bi sürü tetkit ypıldı ve amelyt gerçklşti
elim 1 ay gbi bi süre alçıda kaldı. çok zormuş arkadaşlr insan başına gelnce daha iyi anlıyor. ağrıyordu ,kaşınıyodu, terliyordu ama bişey yapamıyosn ki dayanamaz olmuştum. orlon şişle kaşıyodum :D içime vuruyodu çünkü.
1 ay belki az bir zaman gbi ama işte dayandım. kendi iyiliği için pansumna gdip geliyorduk. işte sol elimi yok gbi kullanamıom bişey yapamıyorum ne banyomu yapabiliodum ne üstümü değiştrebiliyordum. annem sağolsun yardmcı oldu her zamanki gibi yürürken bile dengemi kybettiğim oluyodu. bişey giyiyordum alçıdn dolayı kolum girmediğin için sol yanım boş kalıyordu aynaya bakınca görüyodum allahım ne kötü bi duyguymuş işte o zaman anladım.
meğer o kullnamadığım biir işe yaramaz sandığım sol elimin ne çok faydası varmış bana. aslında ne çok işe yarıyormuş ne kadar değerliymiş benim ve vücudum için dengemi bile o ayarlıyomuş o tutuyomuş dengede beni...

şimdi eli nasıl diye soruyosanız çok şükür dedği gbi dktrun açıldı elim şimdi iyi allah doktorumdan da razı olsun onun sayesnde oldu sağolsun.

yani diyeceğim o ki tek bir eksiklik bile nelere mal oluyor neleri etkiliyor gördünüz mu? ben bunu çok iyi anladım birkez daha şükür ettim rabbime

yorumlarınızı yazarsanız, dşüncelernizi pylaşırsanz sewinirm şimdiden tşk ederm hepinize :) hoşçakalın

Ne kadar güzel deniz senin adina sevindim.:)Geçmiş olsun.Her şerde bi hayir vardir diye boşa dememişler talarimiz.Şergibi gördüğümüz bazi şeylerde bi hayır mutlaka çıkıyo;)

Bazı şeylerin değerini kaybettikten sonra anlıyoruz.Allah tan bu olayda senin durumun düzelmiş, bu sevindirici.İnsan vucudunun her parçası o kadar değerli ki bir kirpiğin olmaması bile bir çok şeyi etkilemektedir.Bize düşen bazı şeylerin değerinin kıymetini kaybetmeden önce bilmeye çalışmalıyız.
Paylaşım için teşekkürler deniz yıldızı.

çok çok geçmiş olsun canım senin adına çok mutlu oldum inan.. :) ALLAH beterinden korusun başka sıkıntı vermesin sana canım..sağlıklı huzurlu bir hayat diliyorum sana.. :)

Arkadaşım çok sevindim. elin için keşke hepimize böyle küçük sürprizler ugrasa ama ben şuan daha şikayet edecek derecede değilim kendimden ve dilerim Yüce Allah'tan hiç birimizi içinde bulunduğumuzdan daha kötü etmesin...

Hepinize teşekkürler bu kadar da olsa hastalagıma alışmam bununla yaşamayı öğrenmem için bu sitede ki arkadaşların hepinizin çok destegini gördüm.
Hepinize ,,
SEVĞİLER :) :)

düzeldiğine sevindim . ama bunu allaha değil doktorlara ve bilime borçlusun . herkesin hakkını koruyalım değil mi.

O doktorlardan bir adet bacak üretmesini istiyorum.Tepeden tırnağa tüm hücreleriyle ve öncelikle şunlarda olsun acıyı hissetsin,kırıldığı zaman kendiliğinden iyileşsin,çocuk felcine çare bulsun,ölen sinirleri geri getirsin.

Doktorlar başımızdan eksik olmasın ama onların yaptığı iş sadece ellerine teslim edilen mukaddes insan vucudunu onarmaya calısıyorlar ama bir yere kadar yapabiliyorlar.Allah tarafından o insan vucuduna verilen kendi kendini onarma lutfu sayesinde doktorlar bunu çabuklaştırmaya çalışıyorlar.Onlar sadece basit bir araç asıl olan İnsan vucudunda ki kendi kendini onarma lütfudur.

ne kadar basit bakmışsınız...
bi düşünseniz keşke,Allah o aklı,o fikri,o basireti o doktora vermemiş,nasip etmemiş olsaydı ne olurdu!

Arkadaşlar ben buna cevap vermeye gerek görmemiştim, ama sizlerin yazdığını görünce iki kelimede ben yazım dedim:
Herşeyi Allah'a borçluyuz tabiki...
Bilim yada bir dr.bir uzuv, bir organ yapsın görelim öyleki: temizlenmediğinde, yemediğinde, bakım olmadığında aşılmaz sonuçları olabilsin.
Tövbe haşa ne demek bu yaa.
Bilim de, tıpta, çarede Yaratanındır.
ve bizler bu konuyu tartışmamalyız .

Tabii bu arada bilime hiç birimiz karşı değiliz..!!

sahip olduğumuz şeylere elimizdeyken değilde kaybedince anlıyoruz.her anımıza şükretmeliyiz en önemlisi allahu teala bizi bir kul olarak yaratmış bir kelebek yada böcek olarakta gelebilirdik dünyaya değilmi?

Arkadaşım yaşamış olduğunuz olaydan dolayı geçmiş olsun. Ama soununda sağlığınıza kavuşmanız gerçekten güzel.

Hayatta hiç bir şeye yaramaz diye düşündüğümüz bazı şeylerin hayatımızda ne kadar önemli olduğunu belki geç anlarız. Ama O hiç bir şeye yaramaz diye düşündüğümüz şeyler hayatımızı değiştirebilir.

Üst Alt