Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Olanzapin etken maddeli ilaç kullanmak şeker hastası yapar mı?

(Gölge)

Aktif Üye
Konular
243
Reaksiyonlar
160
Bi yakınım rexkapin olanzapin kullanıyor bu ilaç şeker hastası yaparmi

Bunlar aynı ilaçlarmıymış şaşırdım. olanzapin benim ilk psikotik ilacım 8 sene önce yazılmıştı. tabi şüphelerim gerçek sanıp pek kullanmamıştım.
rexapin ise daha yazdıralı 1-2 sene oluyo ve çok iştah açtığını farkettim. olanzapinde öyleydi belki oanda onu farkemedim bilmiyorum.
şeker hastası yapmaz ama çok yedirir. e kişide açlığını şekerli şeylerle gidermeye çalışırsa yapar yani.

Ben rexapin kullanıyorum 67 kilodan 107 kiloya çıktım.kiloya bağlı çok iştah açıyor.sekerim yüksek çıktı...doktora söyledim yürüyüş yap diyor.ilaci kesemeyiz diyor....

Bende rexapin kullanırken insülin direnci çok yükseltmişti

olanzapin ile klozapin yan sanayi olanzapin bende ayak ağrısı yapmıştı doktorun dediğine göre klozapin çok zor bırakılırmış ilac seni kendine çekiyor kullan beni diyor

Furkan08

Paliperidon u yani 3 mg uzun salınımlı INVEGA yı 2 yıl kadar kullandım. Bende hiç yan etki göstermedi.

Üst Alt