Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Olası savaş durumunda ruhsal ve duygusal engelliler ne yapar?

Konular
45
Reaksiyonlar
77
Arkadaşlar başlıkta da bahsettiğim şekilde şimdiden yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Bahsettiğim hastalık türü: Bipolar Bozukluk

Sadece İZLEMEYE MAHKUM edilirler başka bişey olmaz.

Güzel bir konu benim savaşta ve barişta askerlik yapamaz raporum var tasi taragi toplar giderim😂😂😂

Bir anahtar veriyorum kapiyi acmak size kalmis seferberlikde engelli sizo manik panik kalmaz one once hareket halinde ve sagligi yerindeyse herkes alinir yasli kadin ve cocuklar haric kaldi ki gecmisimizde 15 yasindaki cocuk diye tabir ettigimiz talebeler bile alindi

Belki ilaçsızlıktan kriz geçirir bunu bilemeyiz.
Hergün ilaç kullanmak zorundasın bu arada.

Cogu asker curuk yani askerlige elverissiz alirken barisda muaf savasda muaf tutulmaz bu birazda aldiginiz egitim gorevinizle ilgili hicbir istihkam okulu muaf alsa bile savasta olucek durumda dilse cagrilir

Ben onu bunu bilmem mülteci olurum biryerlere😁😁😁😂😂😂

Askerlik yapamayacak kişiler askerlik yapmak çok isterler ama yapamazlar.
Askerlik yapabilecek kişiler ise çürük raporu alırlar askerlikten kaçarlar.

bu zamanda hic korkmayin kilicla kalkanla savasmi varda
bir kendi caninizi dusunun bence:)
gelismis savas ucaklari pilotlar bayraktarin ihalari sihalari yeterde artar
hastalara is kalmazda
kendi canimizi korumak icin kafa yorariz ancak

Haci sen zaten multecisin multiciliginde multicili olur mu ki 😂😂😂

Bencede engellilerden çok şey beklenmez/beklemezler.

ayDÜNYAvazo

Valla vatan baska birsey ilac milac dinlemez bizim zaten amac olume yurumek vatan icin namus icin

Bekliyor demedim ki sevgi ve ask meselesi sahsen kendi adima ben durmam on cepede olurum koskaca nine hatunu unuttunuz mu 😉 sutcu imami unuttunuz mu herseyin basi ask

(Gölge)

Alemsin ya gozumden yas geldi bunlar hangilerimiz 😂😂 ne guzel ciddiydik oda kalmadi 😂😂😂

Günümüzde savaş artık matematik hesapla yapılıyor. Kimin kime karşı gelebileceği kimin kimi yenebileceği artık çok rahat bilinebiliyor. Ve diplomatik ilişkiler denge siyaseti bu askeri güç hesap edilerek yapılır. O yüzden ortaçağdaki gibi insan gücü artık savaşlarda pek etki etmiyor. Nükleer silahlar güdümlü füzeler radar sistemleri hava savunma sistemleri savaşlar bunlarla yapılır. Kimse size atınıza atlayıp süngülü tüfekle gidip düşmana hücum edin demez. Şimdi ki savaşlarda öce havadan ve yerden füzelerle uzak mesafeden düşman hedefleri yok edilir ve sonra işgal edilir.

benim de düşündüğüm birşey, ilki ve en etkili olacak düşmana karşı kamikaze saldrısı veya canlı bomba ...ama ben tek olduğum için olur, diğer arkadaşlara geri hizmet uygun, savaşta herkesin yapacağı birşey olabilir söz konusu vatansa gerisi teferruat

benim de düşündüğüm birşey, ilki ve en etkili olacak düşmana karşı kamikaze saldrısı veya canlı bomba ...ama ben tek olduğum için olur, diğer arkadaşlara geri hizmet uygun, savaşta herkesin yapacağı birşey olabilir söz konusu vatansa gerisi teferruat

seyfil

Salın küçük enişteyi

Hiç savaşacak halim yok valla askerliği yapalı çok oldu tamamen barıştan yanayım birazda zenginler savaşsın .

Ben sizofrenim savaş olursa giderim devletin alması şart değil gönüllü katılım.

Ruhsal ve Duygusal'dan kastın çoğunlukla Bipolar Bozukluk..

Fakat her Bipolar aynı değildir.. Misal ben barışta muaf savaşta ise elverişliyim..

Askerlik işlemlerini halledeli 4 yıl oldu ve keşke alınabilseydim keşke gitseydim diyorum tabi bunu benim belirleme şansım yok..

Ancak en azından savaşta muaf değilim.. Savaşta dahi muaf edilseydim ne yapıp ne edip Devletimi savunurdum orası ayrı..

Yüce Allah Devletimize Milletimize zeval vermesin

Üst Alt