Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Olmayacağını bile bile ne hayaller kuruyorsun?

osmangazi

Üye
Konular
25
Reaksiyonlar
219
Borsadan çok para kaldırdığımı ve Dünya'nın en zengini olduğumu hayal ediyorum. Bir çok ada satın almışım ve silah üretiyorum. Afrika'daki zor durumdaki insanlara para vererek askeri eğitimden geçiriyorum.

Şu içerken ve yemek yerken ki hayallerimi sonra anlatırım. 😀

Son düzenleme:
Çıkması iki yüz elli üç milyonda bir ihtimal olan büyük ikramiyeyi kazandığımı hayal ediyorum sonra ne mi yapacağım çıkınca anlatırım:D

Onu ben de hayal ettim ama Amerika daki ikramiye çıkıyormuş bana ve 1 milyar dolar olduğunu hayal ediyorum. Bu para haram olduğu için hiç parayı veya yatırım sonrası gelirlere dokunmuyorum. Miras olarak kızıma bırakacağım. Bir çok fabrika açıyorum. İstihdam sağlıyorum. İşsizlik azalıyor insanlar mutlu oluyor.

:) Canın sıkılmış Zihnin dengeleme olsun diye böyle hayaller&fanteziler üretiyor. Ama güzel hayaller. Zarar gelmez

perseküsyon
Ehliyet için kendimle gurur duyuyorum diye bir konunuz vardı hatta ben yorum yaptıktan sonra ulaşamadım. Akıbetini merak ettim.

Pek konuşamıyorum yalnızım genelde doktor hastanedeb çıkarken kendi zihnimle başbaşa kalmamı söylemişti ama mecbur yalnızlığa geri gömüldüm
perseküsyon

Kafamda sohbet senaryoları kuruyorum kafamdaki insanlara derdimi anlatiyorum felsefe vs konusuyorum

Geçen gün temizlik işçiliği falan yapabilirim demiştin. O konuda gelişme var mı ?

Su içerken ictiğim suyun dünyanın en kaliteli en pahalı suyu olduğunu hayal ediyorum. Uçakla her gün yurtdışından getirtiyormuşum tabi çok da zenginmişim.

osmangazi

:D Güzel fanteziler. Ben de Alaattin'in sihirli lambası gibi bir cinimin olduğunu hayal ediyorum. Binlerce kişinin olduğu stadyumda mikrofondan konuşma yaptığımı hayal ediyorum. Bir konuda rekor kırıp Guiennes rekorlar kitabına girdiğimi hayal ediyorum

Dükkan açmadan evde yemek yapıp yemeksepeti ve trendyol yemekte, bir kurye ile anlaşıp satış yapıyormuşum. Et ve tavuk döneri bimden alıyormuşum. Köfteyi yine BİM'in kıyması ile kendim hazırlıyormuşum. Menüde ekmek arası köfte, ekmek arası tavuk et döner, iskender , patso , tost çeşitleri vs. varmış

Ülkenin düzelmesi...

Artık hayal kuramıyorum. Sanırım kullandığım ilaçlardan. Engelliyor. Dümdüz düşünüyorum.

Rüyada hiç görmüyorum. Hem kursamda gerçekleşmesi imkansız.

Sevdiğim bir yemeği yerken ,bizim burda evkur var 3 katlı, orada dünyadaki bütün yemekleri sattığımı hayal ediyorum. Bütün paramı ve kredi çekip bu işe yatırmışım. başarısız olma lüksüm yok ve çok para kazanıyormuşum.

osmangazi

Hayal kurmak güzel bişe ama yeni farkettim. Hayal kuramıyorum. Doktora söylemelimiyim bilemedim.

osmangazi

Hayal kurmak güzel bişe ama yeni farkettim. Hayal kuramıyorum. Doktora söylemelimiyim bilemedim.

Hayal kurmak bir savunma mekanizması. Savunma mekanizmaları bilinç dışı yapılan bir eylem. Çok fazla aynı savunmayı kullanmak psikiyatrik hastalık yapıyor diye biliyorum.

osmangazi

Evet herşeyi hastalığa bağlamak öyle gibi

Ama hastalığın negatif belirtileri ve ilaç yan etkisi o kadar baskın ki 1 yıl önce yaptığım hiçbirşeyi yapamıyorum

Aklımdan hiç çıkmıyor bütün bu olanların bir hipnoterapi olduğunu ve 2014 aralık ayına döneceğim fikrinden kurtulamıyorum

Hipnoterapi tedavisi gören var mı acaba?

Bende bunu bekliyorum sürekli kendimi uyandırmaya çalışıyorum bu rüyadan ama olmuyor uyanmiyorum

Evimizdeki eşyalardan birisinin içinde gizli geçit olması ve bu geçitten her şeyin sınırsız olduğu bir dünyaya geçilmesi :D

MAGİSTER HİSTORİA

Ben de monitör için bunu hayal etmiştim. pc monitöründe istediğim şeyi çıkartıp sattığımı hayal etmiştim. Hayale bak herşeye sahibim yine para istiyor canım :)

Üst Alt