Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ölüm aylığı miktarı ve tarihi nedir?

Cumhur Kaya

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Öncelikle herkese merhaba,babam Ocak ayında vefat etti,bizde annemin ölüm aylığı alması için gereken belgeleri sgkya teslim ettik,dün e devlet üzerinden baktığım zaman tahsis numarası belirlenmiş maaş ödeme günü olarak ise ayın 24ü olarak gözüküyor,bugün sgkya gittiğimde ise henüz aylık bağlanmamış dendi,sormak istediğim şu net aylık tutarı,aylık tutarı,ek ödeme Vs hep 0 TL olarak gözüküyor acaba bir sorun mu var

2 / 2020 Dönemi için XXXXXXXXXXX Tahsis Numaralı 4A Emekli Ödeme Bilgileriniz
Ödeme Dönemi 202001
Ödeme Günü 24
Net Aylık Tutarı 0 TL
Aylık Tutarı 0.0 TL
Ek Ödeme Tutarı 0 TL
Sosyal Yardım Zammı 0.0 TL

Cumhur Kaya
söyledıgın gibi işleme almışlar ama henuz baglanmmış.ben yetım maaşı için başvurdugmda raporun fotokopısını yolladıgm için 15 günlük geıkme oldu.şubat sonunda başvuru etmıstım temmuzda ilk ödeme edıldı.ödemeyı başvuru tarıhınden ıtıbaren birikenlerle yaptılar yanı maaşı bağlandıgı tarıhten ıtıbaren tek maaş olarak değil 3 4 aylık olarak ilk başvuru tarııhı olan şubat sonu oldugu için marttan ıtıbaren bırıkenlerı aldım.
kısaca hemen baglanamyabılı maaşlar yogunluktan dolayı.gecıksede başvuru tarıhınden ıtıbaren bırıkenlerı öduolar.3 4 yıl kadar uygulama böyleydı şimdi nasıl bılmıom

Bugün alo 170 hattını aradığımda aylık bağlanmış ama hesaplanmamış dediler

Üst Alt