Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ölüm sonrası Yetim ve Dul aylığı bağlanması..?

dayicim

Üye
Konular
27
Reaksiyonlar
0
İyi günler.
bir sorum var cevaplarsanız çok sevinirim.
babam 1997 de ssk girişi var 472 gün 1999 da vefat etti 20 ay askerlik yaptığından
borçlanma ile 900 güne tamamlanması için gün eklenilecek bunun karşılığında 5865 tl ödeme istenildi 53 yaşında ki annem ve 16 yaşında ki erkek kardeşim
ölüm aylığı diğer adı ile dul ve yetim aylığından faydalanacağız.
benim asıl merak ettiğim ve sormak istediğim konu şudur.
toplam kardeşim için ve annem için ödenecek tutar ne kadar olacak tahminleriniz ya da
bizim durumumuza yakın olan varsa ne kadar aldığını söyleyebilir mi?
babam ssk olarak hizmetli
şimdiden çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
800 alırsın toplam şimdiye kadar nerdeydiniz neden daha önce baglatmadınız

Cevap için teşekkür ederim.
Umarım dediginiz gibi bir rakam ile bağlanır
anne ve çocuk toplamda 800 mü alacak yoksa anne tek mi lütfen bilgisi olan yardımcı olsun.

Konu açıyorum ismi değiştiriliyor her cvp yazdığımda değiştiriliyor kafalarına göre yönetiyor birileri iyi ki moderator olmuşlar burda derdimizi anlatıyoruz maaşın ne kadar olacağını tahmin etmeye çalışıyoruz ne yazsak ya siliniyor ya da değiştiriyor birileri sırf bu yüzden siteyi bırakıyorum bi daha girmem yazıklar olsun saçma şeyler e bal gibi hem cvp yazarsınız hemde msji silinmez nedense bi bizimki hep acı gelir millete bu da silinecektir kesin ama umrumda değil.

Üst Alt