Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ölüme neden olmaktan dolayı tazminat adı altında maaştan kesinti yapılması..?

adempeh

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
babam emekli olmadan önce arkadaşıyla beraber ptt de şöforlük yapıyordu. kaza gecirdiler arkadaşı vefat etti. ssk babamın emekli maaşından ölen adam için (erken emekliliğine sebebiyet verme diye) adamın ailesine maaşından kesinti yapılıyor. bu nezaman biter veya bitecek midir
bir yardım edin bilgi verin nereden ögrenirim

Benim, size tavsiyem, babanızın dosyası hangi SSK'da ise, babanızın dosyası mevcut olan, SSK'ya müraccat edin. Size, en sağlıklı bilgiyi oradan vereceklerdir. Saygılar.

sağ olun ama yaşamış bir arkadaşımız varmı böyle bir olay
birde kanunlarda değişiklik oldu diye duydum doğrumu?

Size bir kaza ile ilgili bir rapor verildi mi?

Adem bey öncelikle geçmiş olsun, vefat eden kişiyede ALLAH rahmet etsin. Tek taraflı kazlarda genellikle sürücünün, üçüncü şahsın veya karayollarının kusura ilişkin etkisi vardır. Tazminattan bu kişiler sorum olurlar. Sanırım babanız araç sürücüsü ve kusura etki ettiğinden yani ölümüne sebebiyet verdiğinden ssk bu kesintiyi yapmış.
Kazaya ilişkin detaylı bilgi verirseniz yardımcı olabiliriz. Sağlıcakla kalınız.

Üst Alt