Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ölümlü trafik kazası davasına bakacak avukat arıyorum..?

Akr3pKraL

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
Selamün Aleyküm

Arkadaşlar konuşuyu şöyle özetleyeyim. 2010 yılında trafik kazası sonucu aynı araçta bulunan 4 kişiden üçü ölmüştür(ölen yolcudur).ölenlerden bir taneside bizim yakınımız. O yıllarda ise ölen şahsın annesi ve babası ile ilgili ayrılık durumları ,aile içi problemler vs. derken davayı takip edememişler ve ne sigortadan,nede karşı taraftan takip olmadığı için tek kuruş tazminat alamamışlar. Dava 2014 yılında karara bağlanmış.

Kadının maddi durumuda birhayli kötüdür.

Şimdi bize işinde profesyonel bir avukat gerekiyor. Lakin maddi durumu kötü olduğundan avukat ücretini dava kazanıldığı taktirde ödeme yapılacak.

Barodan avukat talebinde bulunuldu lakin eşinden resmi olarak ayrılmadığından ve eşide sigortalı bir işte çalıştığından baro avukat vermedi.

Anladığım kadarıyla 2014 yılına kadar devam eden dava şoföre açılmış olan ceza davasıdır. Geride kalan ise annedir. Babanın sigortalı bir işte çalışması anne açısından lehe bir durum.

Babanın destek payı olmayacak dolayısıyla babanın destek hakkı da anneye geçecektir. Umuyorum ki en azından faiz başlatmak mahiyetinde sigortaya daha önce bir başvuru yapılmıştır. Faydalı olabilecek bilgileri özel mesajınıza yolluyorum.

Akr3pKraL

Bilgi ve sorularınız için derneğimizi arayarak ya da müracaat ederek, ücretsiz yardım alabilirsiniz.

İyi günler dileriz.

Sigorta Mağdurları Derneği

Üst Alt