Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ölürsem oğluma kim bakar? Evimi böyle bir hizmet sunacak kuruma bağışlamaya razıyım

ugurci

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Oğlum MMR nedeniyle %97 engelli, şu an 22 yaşında. Ben öldükten sonraki bakımı için evimi sağlığımda onun ya da bakımını üstlenecek bir kurumun üstüne yapmak istiyorum, benden sonra bu işlerle uğraşacak kimsesi olmayacak, mahkemenin atayacağı herhangi bir vasiye de güvenmiyorum, bu konuda daha önce tecrübe yaşayan var mı acaba.

Merhaba geçmiş olsun yaşadığınız zor durum . Bakım evi sorumluluğunu üstlenir hukuki konularda ve maddi konular da yardımcı olur . Sizin maaşınızın yarısı evladınıza verilir bakım evi de buradan pay alıp onun ihtiyaçlarını giderilmesini sağlar. Miras devri gibi konular olursa barodan avukat yönlendirilmesini sağlar. Geliri varsa evladınızın bakım evinde kaldığı müddetce en iyi bakımları ve giyim konuları rahatlıkla görülür.

Üst Alt