Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Oluşan yeni rahatsızlıklardan dolayı yeniden rapor çıkartmak mümkün mü?

bendacom

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Cocugumun yuzde 70 engelli raporu var, rapor 6 ay once verildi.
6 ay sure zarginda yeni hastaliklar cikmaya basladi. Bu hastalikları rapora ekletebilirmiyim, rapor oranini yukseltmek icin

Ekletmekten ziyade,tekrar heyete girip yeni rapor çıkartmanız lazım.

Bunun icin rapora itiraz mi etmem gerekiyor?
Itiraz sureci vs uzun bir zaman aliyor.
Verilmis raporla alakali bir sorun yok.
Sadece yeni bir hastalik cikti

Rapor aldıktan en az 6 ay sonra yeni rapor için başvurabilirsiniz.
Dediğim gibi mevcut raporu değiştirmezler,yeniden rapor çıkartmanızı isterler.
Bi hastaneyle görüşün isterseniz.

bendacom

6 ay geçmiş ise sıfırdan başvurup yeni bir rapor alacaksınız ekletme durumu yok maalesef @bendacom

yeni rapor almanız gerek. ben dün ankara merkez sağlık kurulu ile görüştüm. yeni rapor almak için 6 ay geçmesine gerek yok dediler. benim %71 oranımı %57 ye düşürdüler. itiraz ettim. bakalım ne sonuç gelecek. isterseniz yeni rapor alıp tekrar başvurun dedi. 6 ay süre var mı dediğim de hayır gerek yok dediler.

tanerbudak
Sen raporun yeniden değerlendirilmesi için merkez sağlık kuruluna itiraz ettin sanırım.
Bu arkadaşın durumu farklı

vergi indirimi ile sevk olursa ve sonuç istenilen gibi çıkmazsa 6 ay diye bir söylenti var fakat ben vergi dairesi ile görüştüğüm zaman bana bireysel başvuru yap engelli haklarından yararlanmak için yeni raporunla vergi dairesine başvur dediler tekrar vergi indirimi için

earibagi
evet ben merkez sağlık kuruluna itiraz ettim ama itirazdan bir sonuç çıkmayacak biliyorum. o yüzden kendileri beni vergi dairesi sevki ile yeni rapor almaya yönlendirdiler zaten. ilk başvurumu bireysel olarak hastaneye yapmıştım ama. vergi dairesi sevki ile gitmemiştim.

bendacom
2 seçenek var.
Ya 6 ay bekleyip yeni rapor alırsınız
Yada mevcut rapora itiraz edip hakem hasteneye sevk edilirsiniz,o zamanda yeni rapor çıkarırsınız
her halükarda yeni rapor çıkartırsınız.

Üst Alt