Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oluşan yeni rahatsızlıklardan dolayı yeniden rapor çıkartmak mümkün mü?
Cocugumun yuzde 70 engelli raporu var, rapor 6 ay once verildi.
6 ay sure zarginda yeni hastaliklar cikmaya basladi. Bu hastalikları rapora ekletebilirmiyim, rapor oranini yukseltmek icin
Bunun icin rapora itiraz mi etmem gerekiyor?
Itiraz sureci vs uzun bir zaman aliyor.
Verilmis raporla alakali bir sorun yok.
Sadece yeni bir hastalik cikti
Rapor aldıktan en az 6 ay sonra yeni rapor için başvurabilirsiniz.
Dediğim gibi mevcut raporu değiştirmezler,yeniden rapor çıkartmanızı isterler.
Bi hastaneyle görüşün isterseniz.
yeni rapor almanız gerek. ben dün ankara merkez sağlık kurulu ile görüştüm. yeni rapor almak için 6 ay geçmesine gerek yok dediler. benim %71 oranımı %57 ye düşürdüler. itiraz ettim. bakalım ne sonuç gelecek. isterseniz yeni rapor alıp tekrar başvurun dedi. 6 ay süre var mı dediğim de hayır gerek yok dediler.
vergi indirimi ile sevk olursa ve sonuç istenilen gibi çıkmazsa 6 ay diye bir söylenti var fakat ben vergi dairesi ile görüştüğüm zaman bana bireysel başvuru yap engelli haklarından yararlanmak için yeni raporunla vergi dairesine başvur dediler tekrar vergi indirimi için
earibagi
evet ben merkez sağlık kuruluna itiraz ettim ama itirazdan bir sonuç çıkmayacak biliyorum. o yüzden kendileri beni vergi dairesi sevki ile yeni rapor almaya yönlendirdiler zaten. ilk başvurumu bireysel olarak hastaneye yapmıştım ama. vergi dairesi sevki ile gitmemiştim.
bendacom
2 seçenek var.
Ya 6 ay bekleyip yeni rapor alırsınız
Yada mevcut rapora itiraz edip hakem hasteneye sevk edilirsiniz,o zamanda yeni rapor çıkarırsınız
her halükarda yeni rapor çıkartırsınız.