Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omirilik felçliler için önerebileceğiniz minder var mı?

Hüsmen

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Iyi günler arkadaslar oflular yatak disinda örnegin koltukta veya arabada otururken nasil bir minder kullanmali? Yara oluyormus aksi takdirde.

Sürekli elastik şeklini koruyabilen poliüretan köpükten üretilen ortası halka şeklinde olan minderler var. Ben kullanıyorum. Kalçadan bası yarası nedeniyle ameliyat olmuştum. Sert yerlere oturduğumda problem oluyordu .Şimdi hem evde hemde çalıştığım yerde kullanıyorum. Tavsiye ederim.

bildiğim kadarıyla şuan kullanabileceğiniz en iyi minderleri ROHO yada OTTO BOCK markalarıdır bunlarında kendi içlerinde sizin kullanımınıza uygun olanları var medikallerden temin edebilirsiniz...
size tafsiyem bası yarası oluşmadan biran önce minder temin etmenizdir...

ROHO Contour Select Cushions: http://www.engelliler.biz/forum/tek...deri-onerisi-roho-contour-select-cushion.html

Roho_Contour_Med.jpg

Ayrıca, ROHO Hybrid Elite Cushion da yeni bir ürün: ROHO Hybrid Elite Cushion
ROHO-HEC-M_med.jpg

Bülent bey türkiyede hic mi bulamayiz mesela istanbulda?

Sagolun sürekli yarasi cikiyor ameliyat oldu yine cikti tanidigim oflunun kendisine ileticem bu tavsiyelerinizi cok sagolun.

Geçmiş olsun. Umarım işine yarar.

Üst Alt