Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMMS konu anlatımlı ders kitapları var mı?

turkuaz06

Aktif Üye
Konular
64
Reaksiyonlar
1
ÖMMS ye çalışmak için konu anlatımlı ders kitapları var mı?ÖMMS de sorulan soruların yüzde kaçı bu ders kitaplarından çıkıyor?

Bu çalışma kitapları kaç sayfa?

ÖMMS ye girenler,sınava çalışma ders kitaplarından mı hazırlandınız?

özellikle ömms için basılmış kitapların olacağını sanmıyorum yani en azından ben görmedim. Ama genel şeyler olur genel matematik (mat1),türkçe dil bilgisi,sosyal bilgiler(tarih,coğ.Atatürk ilke ve ink.) fen bilgsi olmuyor diye biliyorum belki lisans düzeyindekilerde vardır. sonuç olarak herhangi bir kaynaktan çalışabilirsin. bn sana sınav,körfez,açı,gibi yayınları önerebilirim

[FONT=Verdana]2012 ÖMSS Genel Yetenek Testi Soru Sayısı
Türkçe 15
Matematik 15[/FONT]

[FONT=Verdana]Genel Kültür Testi Soru Sayısı
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi 10
Temel Yurttaşlık Bilgisi 6
Türk Kültür ve Medeniyetleri 3
Türkiye Coğrafyası 5 [alıntı][/FONT]

ömss kitabına gerek yok hep konular aynı ben 2010 kpss ortaöğretim kitabıyla çalştım 88 küsür puan aldım tabi dershaneyede gittim devlet sağolsun

Arkadaslar yargi yayinlarinin omss icin hazirlanmis kitaplari var

milli kütüphanede ömss için hazırlanmış özel kaynaklar bulunmakta. üye olarak buradakileri inceleyin. bu kaynaklarda yargı yayın evi ile birlikte hazırlanmış. test ağırlıklı. konular özet halinde.

ömss

ömss hazırlık ıcın hangı test kıtapları var arkadaslar yardımcı olursanız sevınırım neye calısacaz hangı dersler

bir arkadaşım 2012 ömss için bir kitap almıştı yayınevleri çıkarıyor büyük ihtimal 2014 için de çıkar öyle bir kitap yol gösterici olur sanıyorum

Sırf ÖMSS kitapları almanıza gerek yok. KPSS kitaplarına çalışmanızı tavsiye ediyorum. Nitekim ikisinin formatı ve içerikleri aynıdır.

Arkadaşlar ÖMSS kitapları 2 türdür piyasada..ilki ömss sınavı olmadan önce eski sisteme göre hazırlanmış kitaplardır.bunlar öyle basit öyla basittir ki asıl ömss sınavı ile ilgisi yoktur.Ancak ömss sınavı olup bittikten sonra yayın evlerinin o değerde sorularla donattığı yeni baskı kitaplar var.onlar tam almanız gerek kitaplardır..(bence)

Bu ömss sına bu sene nezaman ne nasıl kayıt oluyoruz ardaşlar

2010 atanamadın değil mi ? çünkü 2010 alımları 90 da kaldı bende 86 almıştım 2012 de ise ömss de 79, aldım ya siz bu arada emss ile alakalı yayınlar kitapçılarda mevcut ..bilginize...

ÖSYM açıklayınca izlenecek yol belli olur.. henüz erken tahmin edersek eğer 2014 nisan olursa yılın ilk aylarını beklenmeli diye düşünüyorum...

neslihankocaman;
Güzel bir bilgi tşk...

mehmet-aykurt;
Güzel bir bilgi tşk...

ekinos;
2010 atanamadın değil mi ? çünkü 2010 alımları 90 da kaldı bende 86 almıştım 2012 de ise ömss de 79, aldım ya siz bu arada emss ile alakalı yayınlar kitapçılarda mevcut ..bilginize... bu arada güncel konulara da ağırlık verilmeli diye düşünüyorum...

Üst Alt