Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMMSP-1 Orta öğretim Taban Puanları Hakkında..

Konular
4
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar karışıklığı ortadan kaldırmak ve aşağı yukarı taban puanlar hakkında fikir sahibi olmak için için ayrı konu başlıklarında puan türlerine göre forumda konu başlığı(ÖMMSP-1 Lise Mezunları ,ÖMMSP-2 Ön Lisans Mezunları ve ÖMMSP-3 Lisans Mezunları )açarak kim ne kadar puanla atandı/atanamadı daha kolay fikir sahibi oluruz.Forum biraz karıştı heyecanla tabi..
ilk benden gelsin
ÖMMSP-1 (genel Lise) 84,127 Sıralamam 2250. atanamadım..

ömssp1 - 92,60040
gıda, tarım ve hayvancılık bakanlığı
veri hazırlama ve kontrol işletmeni (bilecik / tüm ilçeler - taşra)

kazananları tebrik eder 90 puanla girilen yere 60 puanla gireni kınıyorum yerleşemeyenlerde üzülmesin 2 yıl içinde yerleşecez merak etmeyin

özer bey; dilimde tüy bitti anlatamadım örnekle izah edeyim :Siz 90 aldınız ben 60 puanla yerlestim siz kaldınız farz edelim fakat benim bilgisayar işletmenligi serfitikam varken sizde yok diyelim bu durumda tercih ettiğiniz alan pc isletmenliği ise evrak eksikliğinden dolayı elbet atanamazssınız atansanız dahi kurulacak olan komisyon bunu kabul etmez acıkca hakkınız yanar lütfen azda olsa düşünerek yazınız aday şartlara uymuyorsa klavuzu okumadan spor toto gibi öylesine seçim yapiyorsa devlet napsın bu durumda

82.121 puanım ömss/1 ortaöğretim atanamadım kısmetse 2. atamaya İNŞALLAH

eşle dostla konuşuyorum da sanırım kendi adıma tek hatam doğu tercihi yapmamış olmam..Sanırım hizmetli kadrolarında bile 90 ve üzeri yazan var sanırım çıkan sonuç bu..

yukarda da dedim ya en kalabalık alımlar olan MEB hizmetli kadroları ..oraya atananlardan var mı aramızda?

valla ben 76 aldım giremedik 90 alanlar nasıl giremiyor anlamadım

75 puan aldım yine giremedim bu nasıl ömss anlamış değilim...

pembeyürekli ben atandım kayseri hizmetli lise mezunu puanım 89

Üst Alt