Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS 2013/1 Belediyeden başka kurumlara nakil mümkün mü?

flexi

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar hepinize merhaba,
ÖMSS 2013/1 atamalarında belediyeye mühendis olarak yerleştirildim.Fakat sonradan araştırdığımda belediyelerde ve üniversitelerde çalışan kadrolu memurların hiç bir şekilde başka kurumlara geçişi mümkün olmadığını öğrendim forumlarda okuduğum kadarıyla.Sizce bu bilgi doğru mu ya da nakil işlemi yapabiliyor muyuz? Şimdi ben bu kadroya yerleşsem ömür boyu aynı kurumda çakılımı kalacağım?(memnun kalmazsam tabi)Bilen arkadaşlarımın bana geri dönüş yapmasını bekliyorum.

bende duydum evt olmuyormuş nakil dpb başkanı açıklamıştı oyüzden yazmadım belediyeleri tapu ve kadastro genel müdürlüğüne atandım baktın tayin alamıyorsun tekrar ömss girersin istediğin yeri ve kurumu yazar atanırsın kardeşim başka yol yok

Cevabınız için teşekkür ederim,peki belediyeler arası nakil işlemi mümkün mü?

belediyeden memnun değilmisin arkadaşım bende şimdiki atandığım kurumdan belediyeye geçmek istiyorum tavsiye edermisiniz

Üst Alt