Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS/2013/1 Önlisans Adaylarının Tercih Bilgi Paylaşım Platformu

muneza

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
Önlisanstan tercihte bulunacak Arkadaşlar Tercih bilgilerini paylaşırsak diğer ön lisans arkadaşların yararına olacaktır

önlisans puan 71.. tercihler izmir ist ankara bolu tekirdağ, çorlu. yerleri yazdım.. genelde 75 - 77 alan arkadaşlar marmara ve ege bölgelerini taraflarını yazmış umarım benimde gelir:(.. senin tercihler neler puanla birlikte..

Puanım 76.. Bende marmara tarafları yazdım bakalım hayırlısı

Lütfen diğer arkadaşlar bilgilerinizi paylaşırsanız şuan 76 kişi girmiş 2 kişi tıklamış görünüyor paylaşmak güzeldir arkadaşlar tercihlerimiz doğru olsun atama tam olsun

aynen katıllıyorum sonuçta çoğu kişi tercih yapmıştır en azından kim kaç puanla nereye yazdıgımız bu yeni başlık altında toplayabiliriz..

bu arada 76 puanla büyük ihtimal atanırsın 80 üstü pek yok sıralamanda ilk 500 içindedir o yüzden atanma ihtimalin çok çok yüksek..

Bende 66 bana sıra gelir mi bilemem ama :/ Ankara ben ama uzak yerleri yazdım, Artvin Tekirdağ Kastamonu Sinop inşallah sıra gelir bir umut hakkımızda hayırlısı olsun..

emel emel..

çıkmadık candan umut kesilmez benimde pek umudum yok gibi ama olmayacak diye bir şey de yok.. senin ve benim gibiler tamamen tercih şansı olacak gibi. senden yukardakilerin senin yazdıgın yerleri yazmaması gerekiyor..

hizmetli yazdıysan onun gelme olasılığı daha yüksek.. umarım isteğimiz olur ...:eek:

Önlisans Yerel Yönetimler bölümü Mezunuyum... Puanım 70,02
01. Tercih
290793505
TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ / BİLGİSAYAR İŞLETMENİ (DENİZLİ / BEYAĞAÇ - Taşra)
02. Tercih
290111929
İÇİŞLERİ BAKANLIĞI / VERİ HAZIRLAMA VE KONTROL İŞLETMENİ (DENİZLİ / TÜM İLÇELER - Taşra)
03. Tercih
291596449
TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU BAŞKANLIĞI / VERİ HAZIRLAMA VE KONTROL İŞLETMENİ (DENİZLİ / TÜM İLÇELER - Taşra)
04. Tercih
291595401
TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU BAŞKANLIĞI / MEMUR (DENİZLİ / TÜM İLÇELER - Taşra)
05. Tercih
290463017
SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI / MEMUR (DENİZLİ / TÜM İLÇELER - Taşra)
06. Tercih
290793513
TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ / BİLGİSAYAR İŞLETMENİ (DENİZLİ / MERKEZ - Taşra)
07. Tercih
290793433
TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ / BİLGİSAYAR İŞLETMENİ (AYDIN / KUŞADASI - Taşra)
08. Tercih
290793441
TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ / BİLGİSAYAR İŞLETMENİ (AYDIN / NAZİLLİ - Taşra)
09. Tercih
290793793
TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ / BİLGİSAYAR İŞLETMENİ (İZMİR / FOÇA - Taşra)
10. Tercih
290793785
TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ / BİLGİSAYAR İŞLETMENİ (İZMİR / BERGAMA - Taşra)
11. Tercih
290793809
TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ / BİLGİSAYAR İŞLETMENİ (İZMİR / KARABURUN - Taşra)
12. Tercih
290922393
İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKANLIĞI / MEMUR (İZMİR / KONAK - )
13. Tercih
290922417
İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKANLIĞI / VERİ HAZIRLAMA VE KONTROL İŞLETMENİ (İZMİR / KONAK - )
14. Tercih
291595841
TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU BAŞKANLIĞI / MEMUR (YOZGAT / TÜM İLÇELER - Taşra)
15. Tercih
291595849
TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU BAŞKANLIĞI / MEMUR (ZONGULDAK / TÜM İLÇELER - Taşra)

İnşallah hepimiz için hayırlı olurda yerleştiriliriz.Lütfen puanı benden yüksek olanlar benimle aynı yerleri yazmasınlar :)

Benim puanım 78,87 önlisans. Genel olarak Gıda,Tarım Bakanlığının tekniker kadrolarını yazdım son 4-5 tanesine de düz memurlukla vhki kadrolarını yazdım.
Maralcım İzmir Büyükşehir Bld.ni ben de yazdım ama sonlarda... Ben mesleğimden atanacağımı düşünüyorum. İl olarak da Ege dışında batıyı yazdım, Çanakkale, Afyon, Kütahya gibi...

maral inş atanırsın bende izmir büyükşehiri yazdım 11. tercih falan umarım atanırsın bende atanırım .: :):):D

gül senin tercihlerinde iyi batı yüksekte kapatıçak gibi .. :) gerçi puanın çok iyi bence atanmaman imkansız gibi çünkü 80 üstü çok puan kalmadı önlisandan genelde 75-79 arası çok yoğun..

Allah'ım duysun sesimizide bu sene hepimiz atanıp iş başı yapalım inşallah

gul2011 ;
arkadaşım nasılsın..epeydir görüşmedik..bence senin puanın iyi..stratejik bir sıralama yaptıysan bi yer gelir diye düşünüyorum..Allah herkese de sanada yardım etsin..

Meral puan olarak bemim 80,403 puanım var ve senin secmiş oldugun hiç bir yeri secmedim en azndan bi kişi elendi diyebilirz.
tercih olarak Şanlıurfa / istanbul / antalta / adana / hakkari / van
gerisi allah kerim. rabbim hayırlsını nasip etsin.Birde şunu unutmayın arkadaşlar TERCİHLER ÖNEMLİ BEN İLK ATAMAD YANLIŞ TERCİHTEN YERLEŞEMEDİM. BENDEN DÜŞÜK ALANLAR YERLEŞTİ. Sadece Yapacagınız tercihlerde sizdn yüksek almış kişiler secmediyse sizin hayırlısı ise gelir. umutlu olun..

Okan,
Batıdaki tekniker kadrolarına yerleşenlerin puanlarının birçoğu 70lerde... İlk atamada kodum olmadığından 3001 kadrolarını tercih etmiştim tabii puan az geldi, yerleşemedim, kısmetse bu atamada belki de mesleğimi icra edebileceğim bir yere yerleşeceğim.

Maralcım, canım inşallah... Hepimiz yerleşiriz.

İsmail,
Teşekkür ederim iyiyim. İyi dileklerin için de Allah razı olsun. Bu seferki tercihlerim epey stratejik oldu zaten :)

gul2011 ;

valla senin kadar bende kazanmanı istiyorum..çünkü bütün planların bunun üstüneydi..Allah yardımcınız olsun..hak eden herkes atanır inşallah..

yüreginleyaz;

ben genelde yaşadığım şehire en yakın yerleri yazmaya çalıştım zonguldak ve yozgatta bizim buraya en fazla 10 saat uzaklıkta.Benim omurgam 10 saat ve üzeri yolculukları ne yazık ki kaldırmıyor ve bilindiği üzere her yerede uçak gitmiyor mecburen otobüsü tercih etmemiz gereken durumlar olacak bunları hesaba katarak tercih yaptım.bende ilk tercihte tercih hatasından kaldım bi çok arkadaşım doğu ve g.doğu anadoluda ki yerlere yerleştirildiler belki yazsaydım bende yerleşmiştim.bu tercihlerde de bize hiç kadro açmadılar ilk yerleştirmede vardı ama bunda kodumuzun açıklamalarını bile kitapçığa almamışlar bakanlara twit attım ama duyan kim

puanım 73 bende ilk öncelik olarak 3293 kadrosundan yaptım tercihlerimi daha sonra da ege bölgesini yazdım umarım bütün kardeşlerimizin gönlünden geçen herşey gerçekleşir saygılar

inşallah arkadaşlar. sedece kimsenin yazdıgı puana kanıp burayı keşke yazmasaydım da demeyin. Kısmet olursa hiç belli etmez yanlış kodlamadan bir bakarsınız sizin yazdıgınız yeri degilde başka bir yer tercih etmiş olur. işte o yüzden kısmetınızde hangisi hayırlsı ise ( hepimiz için ) rabbım onu nasip etsin. inşallah sonuçlar açıklanıncada burada paylaşırsak güzel olur . Belkim aynıı il ve aynı kurum gelmişse ...( Meral Bu arada dedigin gibi bazı kardeşlerimizin her ile gitme sorunu var bundan dolayı puanı düşük olan kardeşlerimizede seslenıyorum. Ne olur tercihinizi yapın Bana gelmez demeyin ... Gidemeyen kardeşlerimiz oldugunu unutmayın lütfen. Rabbım onlarada hayırlsını nasip etsin ne diyek ancak elden dua geliyor. Hadi hayırlsı

yüreginleyaz;

bende istanbul yazdim hangi kurumlari yazdin acaba . benim puanim 76.88

gül;

3001 ler genelde yüksek kapatıyor bende myo işletme mezunuyum (karaelmas).. işletme alımı olmadıgından normal 3001 ve 6225 leri yaptım. Allah herkesin yardımcısı olsun..

ben sadece yaptıgım hesaplamalara göre kesinlikle önlisanstan 80 üstünün çok kaldığını düşünmuyorum 100-150 kişi oda en fazla .. o yüzden önlisandan umarım puanlar 70 e kadar düşer biraz ege ve marmara yüksek kapatır 75-79 arası ... daha çok tercih ve puanlarını yazarlarsa arkadaşlar çok daha iyi olur tercihte son 3 gün..:)

Bu tespitler az çok doğru Okan ama söylediklerinin daha çok 3001 kodlu yerler için olduğunu düşünüyorum. Yani düz memurluk, vhki ya da bilgisayar işletmeni kadroları için... Ben tekniker kadrolarını yazdım büyük ihtimal olacağına inanıyorum tabii nasipte varsa... Geçen teknikerlikler hep 75 civarında kapatmış bu tercihlerde daha da düşer. Sağlık bakanlığı ve diyanet için de aynısı söz konusu...

hasci;

Sosyal güvenlik ve iski.. Unutma alım yüksek burda sakın heyecanlanıp degiştirme. Senin kısmetine mani olmak istemem ne olur... Yazdıgın puanla gelme olasılığı yüksek bu benim fikrim ne olur anla beni. ama unutma ki 49 kişi alıyor...

benim tercihlerde genelde 3001 ve 6225 kodların olduğu yerler, bakalım inşallah olur yaaa Rabbim yardımcımız olsun

maral;

aynen benimde öle 3001 ve 6225 tercihler.. şansımız daha çok 6225 den.. :) :)

bakalım bugün son gün önlisans puanlar nekadar düşecek.. ? heyecanlandım.. :):eek:

benim bölümden hiç kadro açılmamış geçen alımlarda vardı bu kez yok.Belediyeler ve il özel idarelerin önceliği yerel yönetimler bölümü olması gerek ama hiç bu koda yer verilmemiş.Nasip bakalım artık ne olacak.Aslında bende belge çok ama kodu yok kılavuzda ne yazık ki.... sözde 15'inde açıklanacaktı tercihler 3 gün uzatılınca büyük ihtimal açıklanma süreside 3 gün uzar 18'i gibi açıklarlar tahminen

Ben de son 4 tercihimde memur ve vhki olan yerleri yazdım. 3001+6225 yani :) Maral aynen bende de belge çok da işte işe yaramadı bir türlü... Hakkımızda ne hayırlıysa o olsun inşallah son 5 saat...
Sonuçların da Pazartesi açıklanacağını düşünüyorum inşallah 3 gün 13 gün olmaz. Hatta inşallah bu Cuma belli olur.

aynen son saatler bakalımm;).. ya ben bir şeyi merak ediyorum olduda atandık inşallahh şimdi ben devlet bankasında engelli kadrosunda çalışıyorum kazanır kazanmaz istifa mı vermelimiyim ? malüm ihbar süresi bilmem ne süresi zaman alır yoksa kazandığım kuruma evrakları verip kabul edildikten sonra mı istifa dilekçesi vermek mantıklı..(gerçi böle bir şey var mı bilmıyorum ama) bu konuda fikri olan var mı ?:confused:

Okan atandığına dair tebliğ eline geçince harekete geç yeterli kardeşim...

tercihlerimiz hayırlı olsun inş.

cümlemize hayırlı olsun .

Haydi hayırlı olsun inşaallah

son 2 dk kaldı herkese hayırlı olsun inşaallah

arkadaşlar kuralar nezaman cekilir bilgisi olan varmı ??

Üst Alt