Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS 2013/1 Tercih Sayısı 30 Olmalı!

Konular
49
Reaksiyonlar
0
Bu yazı Başka bir sitedeki Editör bir arkadaş'tan alıntı: Güzel noktslstrs değinmiş

ÖMSS 2013/1 Tercih Sayısı 30 Olmalı
Öncelikle selamlar saygılar.
Konu ile ilgili yeni başlık açmamın sebebi daha önceki konuların hep farklı yönleri gitmesi ve amacından uzaklaşması idi.
Konunun Amacı: 2013 ÖMSS Tercihlerinin 30'a çıkarılmasını sağlamaktır.
Gerekçeler :
1- Bir önceki tercihlerde bir çok kişi 15 tercih hakkı sayısından fazlasıyla mağdur olmuştur. Kadroların çoğunluğunun birer ve ikişerli olmasından dolayı tercih hakkımız fazlasıyla gitmektedir. Bu durumun önüne geçilmesi gerekmektedir.
2- Tercih sayısının 30 olması demek puan üstünlüğü esasını daha fazla öne çıkararak atanma şansımızı arttırır.
3- Tercih sayısı 30 olursa kişinin "istemediği" yerlere atanma olasılığını azaltır. (Kişiler istemediği yerleri neden yazar diye sormayın. Çünkü Türkiye şartları bunu gerektirmektedir. İşsiz olmaktansa insanlar Hizmetli olmayı tercih eder. Eğer öğretmen olamıyorsa memur olmayı tercih eder.) Kişinin istemediği yerlerde ve kadrolarda çalışması bir çok yönden olumsuzluğu beraberinde getirir.
Sonuç olarak tercih sayısının 30 olması yönünde görüş bildirerek siz üyelerden destek bekliyoruz.
Yapmamız gereken ilk iş ÖSYM ve DPB Bilgi Edinme'ye tercih sayısı ile ilgili yazılar yazmak ve sorular sormak olmalıdır. Linkler aşağıdadır.

ÖSYM BİLGİ EDİNME BAŞVURUSU
DPB BİLGİ EDİNME BAŞVURUSU

(İstek üzerine)
Saygılar.

Ortak bir yazı hazırlamadım çünkü o zaman otomatik olarak herkese aynı cevabı yollayabilirler diye düşünüyorum.
Daha farklı görüşleri olanlar varsa da birlik ve beraberlik içinde yapmaya hazırız.

ben yazdım bakalım dikkate alınacak mı...

ömss tecih saysı 30 olmadıktan sonra kadra 20 bin olsa ne çare ....

adalet li bir atama olmadıktan sonra

Bence 50 olmalı, en azından boş yer kalmaz.

kardelen şah

ben ösym ve diğer kurumlara gönderdim
gelin hep beraber cumhurbaşkanlığına yazalım tercih sayısının 30 olması için
eğer tercih sayısı 15 olursa yandık valla

dilekçe için bana yardımcı olur musun ben de dilekçemi göndermek istiyorum hepimizin derdi aynı

bence 15 çok iyi 30m olurmu ya bu nasl istek sizn kafanız sadece ben diyor olmaz o. ayıptr ozaman tercih olmasn yüksek puanlr atansn düşük puanlr atnmasın yazık be yeter. 15 bile ÇOK BENCE 10 OLSUN..

kevin sende çalışsaydın sende alsaydın puanı kardeşim
bu forumda bilen de konuşuyor bilmeyende

:D:D:D:D çok yaşa deepfreeze :D:D

arkadaşlar benim gözlerim çok iyi görmez, bu yüzden sizlere diyorum ki; benim yanımda yazacak adam her zaman bulunmuyor, siz dilekçe örneği gönderinde bende gönderiyim kulaklarımda çok iyi duymaz tabi. yardımcı olursanız bende dilekçemi göndermek istiyorum.

arkadaşlar 2 yıllık tercih süresinde kaç tercih yapabiliriz (örnek 28 şubat 2.tercih gibi)

tercihleri yapmıyorlar çünkü dayı yeğenleri amca yeğenleri işsiz kalmasın diyorlar resmen...

hııdr kardeş öyle yağma yok kpss de de belli bir tercih yapma hakkı war bu adaletli li sistem 15 tercih çok iyi 30 çok olur .. diger engelli arkadaşların hakkı gasp edilir. aç gözlülüğü bırakın 15 çok iyi fazla bile 10 olsun. 10 olmasını isteyenlerde bimere mesaj atabilir atın bence.

deepfreeze aferim sana ne diim ama 15 çok iyi... fazla bile.

kalenderşah arkadaşım ne gereği var 30a sonuçta atanmayacaz mı bir şekilde ne derler yenilen pehlivan güreşe doymazmış diye.boşver bunlar boş işler.olursa olur olmazsa olmaz.gerçi olmazsa bir daha tercih yapmayız olur biter.30 olsa bile atanamayız kendimiz gelin güvey olmayalım derim

KEVİN : SEN DİYORSUN Kİ Tercih 15 olsun düşük puanlar sıra gelsin söylediğin şey düz mantıkta doğru fakat işin asıl matematik sel boyutuna geldi mi iş karışıyor nasıl mı tek tek sıraladm .....2012 ÖMSS puanlarıyla Büyük olsılıkla 2013/2 olarak yada 2014/1 olarak ömss de 3. BİR TERCİH süreci ve atama YÜKSEK OLASILIK LA OLACAK umutsuzluğa mahal yok ....
ömss 1. Atamadaki 15 tercihin 2. atamaya olumsuz yansımaları yansımaları :

81 puan üstü ortalama 1800 kişi atandı 84 puan taban puan olması gerekirken 84 puan üstü 800 kişi olduğu söyleniyor ...
Bu atamanının taban puanı 84 olması nerdeyse bu puanın üzerinde atanamamış kişi nadir kalması gerekirken halen 84 ila üstü 800 kişi olduğu söyleniyor ve bu kişilerin şu an yüksek puanlarla tercih hakkı var ...
Birkere 84 puan üstü 84 puan altını tercihte şu an ezdi ... Bununla Bit timi bitmedi hayır o puan içindeki puanlar arsında da 4/5 puan fark olanlar var onlarda birbirini ezdi ...
84 ila görünen oki 83 /82 arası çok yoğun izdiham var onlarda birbiri,ni kırar geçirir ... ARADAN 80 İLA 82 PUAN ARASI ATAMA ÇOK OLUR O PUAN ARSI SIYRILIR ...Kazara tombala atmalarla taban puanda 75 leri görür
kelvin 3. Bir atam olacak 20 bin kişi dendi atama 20 binli rakamları görecek ...3. atamada taban puan 78 lerde olması gerekirken halen 80 üstü atanmamış kişilerle uğraşırsınız o zaman da sen 75 puanlarla kesin atanacak ken en iyi yerler 80 üstü puanlar yerleşir sen açıktayken 70 ler iş başı yapar ..

kevin puanın kadar konuş

sende akıl olsa böyle konuşmazsın

gözün aydın kevin tercih sayısı 15 yine açıklama geldi

Üst Alt