Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS 2013/2. alım için kampanya yapalım

Konular
12
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar atanan arkadaşları tebrik ederim.Allah muaffak etsin.Atanamayan arkadaşlarımız için bir duyurum var.2013 yılı içinde 2. bir alım için kampanya düzenlemekteyiz.Ben memurlar.net üyesi olarak bu kampanyayı size duyurmayı bir borç bilirim.Destek vermeniz dileğiyle.....

nasıl yardımcı olabilirim elimden geleni yapmak istiyorum

Allahıma şükürler olsun ben atandım ama atnamayan arkadaşlarımız .ç.n bu yıl diyanet kadrolarıyla beraber ikinci atamanın olacagına yürekten inanıyorum ve ikinci atamada hakkınız olarak görüyorum 2012 deki atama tam bir fiyaskoydu oradaki boş kadroları hiç olmassa bu yıl ikinci bir atamayla doldurmaları gerekli ve bunun olacagına inancım büyük Yüce mevlam işallah herkesin gönlüne göre versin

Arkadaşlar bölük pörçük gitmek yerine birlikte hareket etmek en doğrusu bence,kimin arkasından gittiğimiz değil,hangi davanın arkasında yürüdüğümüz önemli,bu konuyla alakalı MEMURLAR.NET Engelli Memurlar ve Özürlü Memur Seçme Sınavına (ÖMSS) Girecek Adaylar-'Lisans,Önlisans,Ortaöğretim ve Kuraya Katılıp Atanamamış Üyeler, Tek Başlıkta Toplanıyoruz. başlığında birleşip davaya omuz vermek dileğiyle .... umarım bu yıl içinde bir alım daha gerçekleştiririz

sessizlik_80;

boşa yapmayın olmaz bu iş de bi iş var ama allaha havale ediyom ben.

3. tercihler olacak mı?

Arkadaşlar 3. tercih olur mu sizce bilgisi olan var mı ne kadar alım olur sizce bu arada

75 puan aldım sıralama 8151 3. atama olursa atanma şansım var mı ? bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim şimdiden teşekkürler:confused::confused:

Arkadaşlar,2013 yılı içinde ÖMSS 3.atama olacağını sanmıyorum ama İnşallah bu yıl içinde de atama olur.İlk atamalardan sonra Bakan Kanuna göre Engelli Memur ataması yılda bir kez oluyor.
Ömss de son atama seneye Şubat veya Mart ayında olur bence,çünkü hem sene doluyor hem de 2014 Mart 29 veya 30 da Yerel Seçim var.Sınavda Nisanda zaten.

Üst Alt