Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS 2014 ile atanıp asaleti tasdik olanlar var mı arkadaşlar?

asaletin tasdik olması ne anlama geliyor ?

Asaletin bugün dolmuşsa Temel eğitim ve Hazırlayıcı eğitimden aldığın notlar ile Staj notların 70 puanın üzerindeyse bulunduğun yerdeki personel bilrimi senin adaylığının kaldırılması için yazı yazacak OLUR alındıktan sonrada adaylığın kalkmış olacak

hımm anladım ben ozaman personel birimime söyleyim yazsınlar yazıyı

şuan stajer memuruz asalet tasdik oldumu asil memur oluyoz yani çömezlikten çıkıyoz tecrübeli oluyoruz :) :)

Ben bi senem oldu eğitimi tamamladım aselet tasdiki kalkmadı daha bekliyorum hayırlısı

aynen

benimde doldu 1senem stajımıda yaptım eğitimde bitti ama hala asalet onaylanmadı

Puan usulü 60 ve üzeriydi ama kalktı diye biliyorum.Şimdi 1 veya en çok 2 yıl aday memurluğun süresince 'Disiplin Cezası' almadığın takdirde asalet tasdik olunur.

Ben oltu cezaevindeyim 1 yılımı doldurdum 15 gün önce asaletim onaylandı...

Asalet tasdik olunduğunda 1 kademe artar izinleriniz gelir sonra asil memur olursunuz ve kadrolu memur olmuş olursunuz

bulunduğun kurumun personel işlerine bakan memur veya şefine söyle. sonra seni değerlendirmeye alacaklar. davranışların, çalışma disiplin uyumun vb. amirlerin puan verecekler. sonra adaylığın kalkacak. ben bu süreci yaşamıştım ve amirlerden 100 üzerinden 100 puan almıştım.

çok şükür geçen cuma günü bana aselet tasdiki onayladı darısı memur adaylara :)

Üst Alt