Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS 3. atama ile ilgili. Mutlaka okuyun!

csharpci

Üye
Konular
53
Reaksiyonlar
0
Sayın Vekillerimiz veya yetkililer sesimi duyun lütfen. Madem EKPSS 2014 1. Atama ile az sayıda atama olacak. O zaman soruyorum niye ÖMSS 2012 3. Atama ile bu kış düşük puan alan yüzlerce kişiyi atadınız ? Bu 2014 te yüksek puan alan adaylara yapılmış bir haksızlık değil midir ? Lisans Ortak Branşa 60 küsür puanlarla atanan yüzlerce kişi oldu 3. Atamada. Şimdi ben 78 puanla atanamazsam bana yapılmış bir haksızlık değil mi ? Benim konumumdaki adaylara yapılmış bir haksızlık değil mi ? 3-5 ay daha bekleyip 3. atamadaki kadroları şimdi 2014 1. Atamaya kaydırmak hiç mi aklınıza gelmedi ? Sizler bu akılla mı devlet yönetiyorsunuz ?

hocam biraz sakin sizin devlete akıl verme hakkınız yok gereken neyse o yapılmıştır bende geçen sefer 76 almıştım bu sene 85 aldım şimdi gönüp geriye lanetmi okuyum

Kendinizi düşünüyorsunuz. Geçen sefer de adını tam bilmiyorum, o kişi gidip Faruk Çelik'e atamaları yapın sınavı kaldırın demişti. Biz kurumlarla ve daha da önemlisi kendi engelli kardeşlerimizle yarışıyoruz resmen. Yapmayın, günahtır.

arkadaşım bilip bilmeden ve emin olmadıgın konularda dernek veya isim belirme kimse sınav kalksın felan demedi bahsettigin yer şimdi bu atamalar için elinden geleni yapacak şimdiden devlet personel başkanlıgıla görüşmeye gitmeyi ve kadro arttıma talebini iletecek insanların günahını almaaaaa

bencede sınav yanlış yapılmamalı ama bu demek değilki herkeste yerleştirilmeli daha değişik çözümler bulunmalı engelli vatandaşlar birbirleriyle yarıştırılmamalı

Anlamadım. Ben mi kendimi düşünür oldum ? Peki kardeş varsın 60 puan alanları yine alsınlar. ben 78 le açıkta kalayım. Senin gönlün olsun...

büyük haksızlık oldu şimdi 5bin kontenjan olacaktı ığdır lisans 48 le kapattı şimdi ben 76 puanla atanamıcam :l

kamu2014 hangi kafayla bana laf sokma çabasındasın ? 3. atama listesini bir zahmet açta bak. 60 küsür puanlarla nerelere yerleştirilmiş. Iğdır nereden çıktı ? Lisans ortak branş için konuşuyorum.

2014de kımse alınmaması lazımdı zaten sınav geçırlılıgı ıkı seneydı .yanı 2012-2013..
2014de sarkmaması lazımdı alınan 426,384,806(lıse.ö.l.lısans) kışıyı şimdı alıcaklara eklenseydı gayet guzel b ıalım olcaktı .
şimdı lısans cok duşecek haberınız olsun gıren gırdı 2014 başında .
benım beklentım 1750,750,500 gıbı bı alım(lıse.ö.l.lısans)

yandex;

devlete kocaman bir akıl lazım eğer ki o türkiye cumhuriyeti anayasasında % 3 memur olacak ibaresi varsa o kadroyu da tamamlanacaktır .. Yasalara göre yaşıyoruz ama devlet işine göre yasa uyguluyor.. Bizlerin devlete borcu olsa yasaya göre kapıya dayanır takır takır alır hepsini.. Burdaki amacım propaganda değil kardeşim .. Vatanımı da severim fakat devlette kendine göre pay biçiyor.. Yasaya saygım kalmadı benim iyice ... şimdilerde yine iyi kötü alım oluyor ama her sene 20 - 30 binlerden bahsediliyorlar alım oluyor 3 - 5 bin.. Sınava giren 70 bin kişinin en kötü yarısını alsalar ne devlete dokunur hemde o % 3 kısmın farkı kapanır...

son atamada 1600 kontenjandan en çok lisansa verildi 800 3bin alımdada lisansa en fazla verilir bakanın açıklmasına bakarsak eğitim seviyelerini yükselten adayların ataması kolay die lisansa 750 1000 bekliom kadrp

yahu daha atana tarihleri belli değil kaç kişi atanacağı belli değil boş boş konusuyosunux arkadaşlar milletide işkillendiriyosunuz

Hem ÖMSS hem EKPP ye girenler hakkında ?

Merhaba
Bir soru sormak istedim. Hem ÖMSSS hem de EKPSS ye girenler kaç kişidir ? Mesela EKPSS den 80 üstü alan kaç tane ÖMSS ye girmiş aday vardır. Bu adaylar belki zaten memur ve daha iyi kadroya geçecek ve yerleri boşalacak. Bu boşalan kadrolar 2. Atamada bize fazladan verilir mi ? Zatern memur olupta atanamayan 80 üstü EKPSS li kaç tane çıkar ? bizlerin o sayıda başarı sırası artar mı ?

Ömss giripte ekpss ye giren kaç kişi oldugunu sana burada kimse net birşekilde söylüyemez . Puanını söylersen eğer başarı sıran artarmı artmazmı yorum yapardık.

78 puan Lisans. 1200 sıralama. ÖMSS ye girip EKPSS ye girenlerden ve ataması olmayacak olanlardan kaç kişi vardır önümde. Ben o kadar başarı sırası atlayacağım. 100-200 kişi varmıdır tahmini. Başarı sırası ilk 1000 diyebilirmiyiz benim için ?

Tam rakam veremeyizde baya var diye okudum öylesine giren veya kadro değişikliği için vs biz kaç kişinin sınava girdiğini bile sonuçlar açıklanınca öğrendik bunu bilmemizi bekleme.

Omss te çok hazirlandim 76 aldim ekpss hic hazirlanmadim 82.402 aldim is atanirim

Üst Alt