Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS açıklandıktan sonra yeni bir tercih yapılacak mı?

selo46

Üye
Konular
55
Reaksiyonlar
14
arkadaşlar ömss ile yeni bir atama yapılacak mı? boş kalan kadrolar felan olabilir. ve birde genelde alımlar ilçelere idi. pek merkez yoktu. benim düşüncem sanki yeni bir atama veya ek yerleştirme yapılır.

Ek yerleştirmeden umutlu olma. kadronun neredeyse yarısını doldurulamayacak diyanete ayıran zihniyet dolmayan kadoları tercih ile değil açıktan davet ile dolduracaktır (diyanet kadrolarını da özürlü bulamadık-normal ile doldurduk diyeceklerdir). diğer kodroların çoğu zaten işe ihtiyacı olan kişiler tarafından doldurulacaktır. boş kalan kadroların %90 ı diyanet kadroları olacaktır. Önümüzdeki 10 yılda en fazla din dersi öğretmeni açığı olduğunu açıklayan devlet bundan 2 yıl sonra imam hatip lisesi mezunlarını sözleşmeli öğretmen yaparsa da kimse şaşmasın. Bu sınava girenlerdeki genel yargıdır. Umarım tam tersi olur ve bizde devletimize minnettar oluruz. Bizi yanıltmış olurlar ve samimiyetlerine güvenebiliriz.

valla ben başka atamaların olacağını enazından 1 kez daha atama olabileceğini düşünüyorum. sonuçda alınan puan 2 yıl geçerli ve bu merkezi bir sınav

bende yeni bir tercih listesi yayınlanacağını düşünüyorum. yaklaaşık 30 bin engelli alınacak. örnek benim çalıştıığım belediyedde dört tane engelli memur açığı var. personel müdürü ile bizzat görüştüm. biz listeyi gönderdik dedi. bu atamada olmadı ama ilerde mutlaka olacaktır dedi. zaten yayınlanan kılavuzda hep taşra idi. bence merkezlerde çok kadro olmalı. ve atama olmalı bence

bence 2. bir tercih olacak ama ne zamn onu bilmiyorum çünkü bizim tercihlerimiz Ömss/1 şeklindeydi
Kpss'de de Kpss/1 Kpss/2 diye alımlar olduğuna göre ömss ile de olacaktır ama bence bu alımlar en az 6 ay sonra falan yapılır ve açılacak kadroların da şu anki terchlerden kalan boş kadrolar olacağı kanaatindeyim
misal ben İzmir yazdım ama Van yazmadım, eğer ki Van'da açılan 5 kadronun 3ü boş kaldıysa, bir sonraki atamalarda o 3 kadro doldurulmaya çalışılacak aynı öss 2. tercihler gibi... tabii bu benim düşüncem

yaa niye diyanet imam hatiplilerin şansı neden çok fazla benim gibi normal lise mezunlarının şansı neden az adalet nerede

Acaba memleketi idare edenlerin zihniyetinden kaynaklanıyor olabilir mi Tosun Paşa? Neden hiç bir belediye, çoğu üniversite, valilikler, kaymakamlıklar,bakanlıklar (özellikle adalet).....hiç biri kadro açıklamamış. Neden 2 milyon kişinin girdiği sınav 1 ayda açıklanıyor tercih sonuçları 10 günde açıklanır da 60 bin kişinin girdiği sınav neden daha önce açıklanmaz! Burada da ikinci sınıf vatandaşız da ondan. benim umudum yok açıkçası. atama çıksa bile bu kadar güvensiz olduğum bir devlet yapısında ne kadar yapabilirim! o da ayrı bir muamma....Umarım isteyen tüm arkadaşlarım atanır herkes hakkında hayırlısı olur.

şindi hepsini gecin siyaset yok dogruca :yeniden atama tercih olcaktır cünkü 2013 deyerel ve genel secximler var , ikincisi bu iş iktidar için bir terai olacak af etdirme yöntemi ondandırki ben ümütlüyüm ve imam hatip miş falan filanı gecin sabırla olacaklara bakın . 48 puan alanda şanslı 99 alanda şanslı . gerisi fasa .....

BU KADAR İMAM HATİPLİ ALMAK PEK ETİK DEĞİL. PAYLAŞTIRMAK LAZIM. Başka bölüm yokmuş gibi davranmak adil değil.

Üst Alt