Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS atamaları ve haberleri hakkında emeği geçen herkese teşekkürler

srhtslymn

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar, Ömss hakkında çoğunlukla bu siteden ve Memurlar.net sitesinden bilgi alışverişinde bulundum. Çoğumuzun süreci sancılı geçti ve şükür sonunda işimize başladık, iş arkadaşlarımızla tanıştık ve işimizi öğrenmeye başladık. Bu süreçte emeği geçen herkese ve ilgisini eksik etmeyen başta kadro açan devletimize, bizlere bu bilgileri ulaşmamızı sağlayan bu sitenin sahibine, konularımızı kapatıp açan, onaylayan, onaylamayan göbeği kocaman adminine, :) site sakinlerine, yorum yazan herkese teşekkürler. Allah herkesin gönlüne göre versin. Allah razı olsun herkesten.
Elbette ayrılmak yok siteden ben bilgilerimi aktarmaya devam edeceğim. Bu bir veda yazısı değil bilakis teşekkür yazısıdır. İnsanımız bir teşekkürü bir duayı eksik etmemeli. :eek:

allah utandırmasın kolaylıklar dilerim hangi kuruma atandın ne iş yapıyorsun arkadaşım

darısı bizlerin başına olsun..hani nerede 2014 emss ye hazırlananlar?kimseyi göremiyorum forumda...

Üst Alt