Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS atamalarında en doğru tercihi nasıl yapmak gerek?

Harun12

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaslar Ben normal lise mezunuyum ömss ye girdim ama ilk tercihleri yapmadım o yüzden nasıl tercih yapacağımı bilmiyorum .Sıralamamdan ne kadar yükseği yazmaya başlamalıyım mesela ?Bir de ben düz lise mezunu oldugum için hangi meslek gruplarını tercih edebilirimBeni bilgilendirirseniz çok sevinirim

selamlar..puan ve sıralaman önemli yazacağın yerler için..düz liseliler için sertifikan varsa (bilgisayar,daktilo,kalorifer vb.) tercih yaparken istenen özellik kodlarına göre yapılacak..

Peki bu belgeler herhangi bir kuruluşun olabiliyor dimi çünkü bilgisayar sertifikam var da .

Harun Meb Onaylı sertifa der. kodları iyi oku bu arada kaç puan aldın ?

bende düz lise mezunuyum.ama bigisayar sertifikası isteyen çok kadro yok.doğru tercih nasıl bende bilemedim.doğru tercih çok önemli deyip duruyo herkes.puanım da çok yüksek değil.napcam bilmiyom,heralde toto loto oynar gibi tercih yapıcam.doğru tercih diyolar neresi onu demiyolar

tercihler açıklanmadı ama kadrolar açıklandı değil mi

tercih kılavuzu yani tercih edilebilecek kadrolar resmen yarın açıklanıp 8 marta kadar da tercihler alınacak

Facia 75 aldım yüksek puanların atanamadigini da görünce insanın morali bozuluyor . Klavuzu okumadım bilmiyorum o yüzden yarın bakayım o zaman hangi meslekleri tercih edebileceğime.

Bende 71 aldım hatta bu puanı aldıqımı qörünce yıkıldım. 80-90 arası alırım dıyodum sınava girmeden önce. ama sınav stresını yenemedım. 1 sene boyunca çalısma emeğim gitti. Şimdi tekrar Hazırlanacam çok sağlam streside yenecem ınsallah. Hayırlısı ne ıse o olsun.

puanım çok az ama yinede tercih yapmakta fayda var,

Üst Alt