Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS atamalarında teşkilat ve tüm ilçeler ifadelerinin anlamları nedir?

soyer

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
dpb nin yeni listesinden bakarken dikkatimi çekti gerçi geçen seferde vardı ama çok ümitli olmadığım için ilgilenmemiştim bilgisi olan yada atanan arkadaslardan basına gelen varsa açıklayabilirmi

tüm ilçeler yazdığı zaman o il içerisindeki tüm ilçelere mi atanabiliyoruz mesela ben izmir deyim diyelimki tüm ilçeler olan bir yer yazdım ödemişte izmirin ilçesi ama izmir' e manisadan daha uzak ödemişe atanma ihtimalim var mı

birde teşkilatta taşra ve merkez yazması ne gibi farklılıklar dogurur

kardeş aynen öyle tüm ileçeler demek izmirin her ilçesi olabilir.bu arada mezuniyet nedir ve puanın kaç söyler msisn benin de izmir olacak puanım 83 orta öğretim

meb örnek vermişin biraz açayım. ankara il MEM de taşradır...

tüm ilçeler yazması önemli değil il merkezindede çalıştırır.
nokta atışı il ilçe yazmıyorsa, o ildeki ve ilçedeki o kurumun teşkilatına atanabilirisn.

daha önce tüm ilçeler seçeneği ile atanan arkadaslar durum ile ilgili sizlerde bilgi verebilirmisiniz nereler çıktı neler yaşadınız

diyanattede durum aynı tüm ilçeler diye geciyor burda nerde gorev yapacağını müftülükmu belirliyor ben merkezi istiyorum :)

_deniz_;

il mudurlugu derken atandigimiz kurumun il mudurlugumu misal ben diyanetten tercih yapcam beni atandigim il muftulumu atayacak

şimdi burada çok önemli bir yanlışlık olmuş onu düzelteyim tüm arkadaslarında bilgisi olsun
bugun ntv deki programda yetkili kisinin yaptıgı açıklamada tüm ilçeler seçeneği ile atanan kişilerin o il sınırları içerisinde nereye isterse oraya atnacagaını yada ikamet ettigi ilçede atamasının gerçekleşecegini söyledi yani tüm ilçeler için izmir konak sa konak ta olacak karabağlarsa karabağlarda olacak istanbul kadıköyse kadıköy ilçesinde olacak

Üst Alt