Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS atanmasında 2006 tarihli, sürekli ibareli raporumu kullanmam sorun çıkarır mı?

çömez sufi

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
ÖMMS ye defterdarlığın verdiği,vergi indirimi için alınan aslı gibidir damgalı ve imzalı raporla girdim.Rapor tarihi 2008 ve sürekli ibareli.Sınava giriş için bu raporu verdim ama şimdi ösym;üzerindeki damgası alındığı hastane olmalıydı diye pürüz çıkarıp,atama işlemini gerçekleştirmeyebilir mi?Birde şu sorun var atama gerçekleşirse ve benden raporun aslını isterler mi?yoksa maliyeden aslı gibidir damgalı rapor geçerli olur mu?Defterdarlık raporun aslını veya notere tasdikletmek içinde aslını vermiyor.Biz onun üstünde karalama yaptık işine yaramaz diyor,sadece aslı gibidir damgalı fotokopisini veriyor.Ben vergi indirimi raporunun aslının sadece maliye de olduğunu sanıyordum.Hastanede de belki bir aslı var ama bana onu da vermezler sanırım.Bir de 2006 tarihli raporun aslı var ama onda hem sürekli kısmı işaretli hem de kontrol gerekir kısmı işaretli,bu rapor bana güçlük çıkarır diye vermek istemiyorum çünkü sürekli kısmı işaretli ama kontrol gerekir kısmı da işaretli.Engelim şizofreni ve ortopedik.Önlisanstan 89 puan aldım.Konuyla ilgili bilgisi olan varsa beni aydınlatabilir mi?

bendede aynı durum mevcut. sorun çıkartmaz demişlerdi başvuruda sorduğumda.

2001 tarihli %65 sürekli raporum var.Ömms'de yerleşirsen yeni rapor isterlermi.

Üst Alt