Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS başvuru tarihinde ikamet ettiğim ilde olmayacağım. Başvuruyu nereye yapmalıyım?

NETBUS

Üye
Konular
58
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ömss başvuru tarihlerinde ikamet ettiğim ilde olmayacağım benim için çözüm var mı ? bulunduğum ilde başvuru yapma imkanım var mı ? illaki ikamet ilimde mi başvuru yapmalıyım ? lisans mezunuyum 2 marta kadar süre var ve ben ilde olmayacağım.

bir sorum dah var arkadaşlar, ömss de memurluk için herkes kendi iline mi atanacak yoksa istediği ile mi ? yani isteye istediği ile gidebilecek mi ?eğer öyleyse bulunduğumuz ilin kontenjanını doldurup bizim açıkta kalmamız mümkün olmaz mı ?

sınav merkezini gidicek oldugun ilin işaretlersin orda girersin sinava ama yazişma adresinide gidicek oldugun yere ver yoksa sorun cıkmasin

bende böyle bir sorunla karsı karsıya kaldım ve bugun gittim sınav olcan yeri yazarsın olur dedi bakalım.....

bu durumda nereye başvuracağım ? sadece ildeki öss merkezine mi ?

ÖMSS'ye nerede gireceğimize dair belirsizlik..?

arkadaşlar ben şuan ikamet ettiğim ilde değilde nufusa kayıtlı olduğum ilde sınava girmek için tercihde bulunmuştum. bu gun tercihte bulunduğum okuldan telefon geldi. osymden faks gelmiş kendilerine ve sınava başvuru yapılan yerde girileceğini söyledir internetten sınav yeri ve adresimi değiştirip bir nushasının okula getirmemi istediler.
şimdi benim öğrenmek istediğim konu ben sınavdan sonra tercih yapmam gerekirse istediğim ilde tercihte bulunabiliyormuyum. tercihte bulunurken:
- sınava girdiğim il içerisindemi
- nufusa ve adrese dayalı
- yoksa sınırlama yok normal ösym gibi tercih yapılacaktır.

klavuzu okudum bu konu hakkında bilgi yok. bu konuda yardım ederseniz sevinirim.

( Şuan ikamet ettiğim yer 2. Adresim. sınava girmek istediğim yer 1. Adresim.)

Üst Alt