Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS başvuru tarihleri uzatıldı. Son başvuru tarihi 7 Mart 2012

Bio

Aktif Üye
Konular
42
Reaksiyonlar
11
ÖSYM'DEN BASIN DUYURUSU (2 Mart 2012)

2012 Özürlü Memur Seçme Sınavına (ÖMSS) Başvuru Yapmak İsteyen Adayların Dikkatine

20 Şubat 2012 tarihinde başlayan 2012-ÖMSS’ye olumsuz hava koşulları nedeniyle başvurusunu yapamayan adaylar, 7 Mart 2012 tarihi saat 17.00’ye kadar ÖSYM Başvuru Merkezlerinden başvurularını yapabileceklerdir.

2012-ÖMSS’ye başvuru yapmak isteyen adaylar, 7 Mart 2012 tarihi saat 16.00’ya kadar kılavuzda belirtilen bankalara sınav ücretini yatıracaklar, sınav ücretini yatıran adaylar 7 Mart 2012 tarihi saat 17.00’ye kadarÖSYM Başvuru Merkezlerinden birine başvurarak ÖMSS başvurularını tamamlayacaklardır. Bu süre kesinlikle uzatılmayacaktır.

Adayların başvuru yapmak için, ÖSYM Başvuru Merkezlerine gelmeden önce, bulunduğu adres ilindeki (varsa adres ilçesinde) Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüğünden başvuru yapacağı özür grubunu belirtir onaylı Ön Kabul ve Taahhüt Beyanı belgesini, 6 Mart 2012 tarihi saat 17.00’ye kadar almaları gerekmektedir. Bu belgesi yanında bulunmayan adayların ÖSYM Başvuru Merkezlerince başvuruları kesinlikle kabul edilmeyecektir.

2012-ÖMSS adaylarına önemle duyurulur.

ÖSYM:::T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi

ben başvuru yaptım ama yapmayanlar için güzel bir haber...

Güzel haber...

BASIN DUYURUSU(2 Mart 2012)

2012 Özürlü Memur Seçme Sınavına (ÖMSS)Başvuru Yapmak İsteyen Adayların Dikkatine

20 Şubat 2012 tarihinde başlayan 2012-ÖMSS’ye olumsuz hava koşulları nedeniyle başvurusunu yapamayan adaylar, 7 Mart 2012 tarihi saat 17.00’ye kadar ÖSYM Başvuru Merkezlerinden başvurularını yapabileceklerdir.
2012-ÖMSS’ye başvuru yapmak isteyen adaylar, 7 Mart 2012 tarihi saat 16.00’ya kadar kılavuzda belirtilen bankalara sınav ücretini yatıracaklar, sınav ücretini yatıran adaylar 7 Mart 2012 tarihi saat 17.00’ye kadarÖSYM Başvuru Merkezlerinden birine başvurarak ÖMSS başvurularını tamamlayacaklardır. Bu süre kesinlikle uzatılmayacaktır.
Adayların başvuru yapmak için, ÖSYM Başvuru Merkezlerine gelmeden önce, bulunduğu adres ilindeki (varsa adres ilçesinde) Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüğünden başvuru yapacağı özür grubunu belirtir onaylı Ön Kabul ve Taahhüt Beyanı belgesini, 6 Mart 2012 tarihi saat 17.00’ye kadar almaları gerekmektedir. Bu belgesi yanında bulunmayan adayların ÖSYM Başvuru Merkezlerince başvuruları kesinlikle kabul edilmeyecektir.
2012-ÖMSS adaylarına önemle duyurulur.

Bilgi ösym resmi sitesinden
link: http://www.osym.gov.tr/belge/1-13298/2012-ozurlu-memur-secme-sinavina-omss-basvuru-yapmak-is-.html

Yoğun kar yağışı nedeni ile başvurusunu yapmaya gidemeyenler için çok güzel oldu.

uzaltılcağını biliyordum.fakat yinde ilk günden yığılma isteğinden kendini aiamıyorsun.tabii bu arada kardan ve sınava dair haberi bile olamayanlar için faydalı oldu....

böyle yetkili ağzı ile konuşanlar varya aslında moderatör arkadaşlar bu kesnkes ağzı ile konuşanları takip etmeli.En azından yorumlarını silmeli silmeliki bizimde sinirlerimizi bozmasınlar.

Sevindim İyi Oldu Bence Yapamayanlar Bu Sürede Bir An Önce Yapsınlar :)

Başvuru süresi 7 marta uzatıldı bilginize...

Arkadaslar ösym sayfasından takip edebilirsiniz

Haber Eklendi Zaten konu açmanıza gerek yoktu :)

ösym daha ne yapacağını bilmiyor bir kılavuz yayınlıyorlar başvurular kesinlikle uzatılmayack yazıyor şimdik tekrar bir duyuru yayınlıyorlar başvurular uzatıldı diyorlar işte güven vermeyen kurum bunun gibi olur biz binbir zorlukta gidip zamanında yapalım torpilliler ödülüensin diye başvuryu uzatılsın geçen hastaneye gittim 80 kişi rapor müracaatında bulundu 20 günde alınmayan raporları 2 günde hastane verecek heralde bu kişiler için uzatıldı.

arkadaşım bu millet illet olmuş adam on gün yatmış son gün süre zatılırmı uzatılsın kayıt olamadım cart curt ne halt yiyordunuz on gündür şimdi uzatılınca sanki zafer kazanmış gibi övünüyorsunuz ne oldu biliyormusunuz sınava 60 bin kişi girecekse 70 bin olacak yine yazıyorum bunların yarısı çakma engelli daysını bulan rapor aldı sizde uzatılsın diysunuz neyin peşindesinz allahın azabı ve gazabı sahtekarların üzerine olsun

Cebimde param yoktu 28 Şubatta son ödeme tarihli olan su faturası yerine gittim Ömss'ye kayıt oldum. Aksilik bu ya, 2 Mart'ta da saat 17:00'den sonra maaşlar yatıyordu... İşi şansa bırakmak istemedim, ama sanki bu başvuru tarihinin uzatılması içime doğmuştu. Kimse kimsenin halinden anlamıyor, hayırlısı olsun.

ben perşembe günü ankarada kar yağışı altında başvurumu yaptım, tekerlekli sandalyede olmama rağmen,

gerçekten mazereti olanlar için iyi olmuş uzatılması

mazereti olmayıp son güne bırakan ve yetştiremeyenler kendinden utanabilirler...

%45 raporum var. ÖMSS sınavına girebilir miyim?

sol kolumdaki sakatlığımdan dolayı geçen hafta aldığım heyet raporu % 45.. ömss ye girebilir miyim

ya ben birşeyi kafaya taktım ben bankaya 25 tl yatırdım ama100 tl mi yatırmam gerekierdi 75tl aile sosyal bakanlgına falan diyo ben 75 yatırmadımki 25 tl dedile dogrumu acaba bilgi verirseniz sevinirim şididen tşk :(

piyanist_27;
25 tl yatırılacaktı doğru yatırmışsınız.

Üst Alt