Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS başvurusunda belirtilen eğitim durumu değiştirilebilir mi?

turkocigo

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar sizlere bir sorum olacak,
Ben meslek yüksekokulu mezuyum ve bu sene de bir aksilik olmazsa lisans mezunu olacağım. ÖMSS sınavına lisans son sınıf olduğum için biraz da risk alarak lisans eğitim düzeyinden başvurdum ve tüm işlemlerimi bu şekilde gerçekleştirdim. Şuanda aldığım bu riskten solyaı biraz pişmanlık yaşadım :). Acaba sınava tekrar ön lisans olarak başvurmam veya değişiklik yapmam mümkünmüdür?

ÖĞRENİM BİLGİLERİ’ni değiştirmek isteyen adaylar

Başvurudan sonra, öğrenim düzeyi veya mezun olunacak/olunan alan/program bilgisinde yanlışlık ya da değişiklik olan adaylar bu isteklerini belirten dilekçelerine değişikliğe esas bilgilerini gösterir resmî belgelerinin bir suretini de ekleyerek sınava başvuranlar 8 Mart 2012 tarihine kadar, kuraya başvuranlar 31 Mayıs 2012 tarihine kadar Merkezimize ulaştırmalıdırlar. Süresi içerisinde Merkezimize ulaşmayan veya ekinde söz konusu belge bulunmayan dilekçeler işleme alınmayacaktır.

Yani değişiklik yapmak için 8 Mart'a kadar sürem var dimi.

Üst Alt