Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS cezaevi tercihi gardiyanlık mı, düz memurluk mu?

krc25

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba demek istiyorum. size bir konuda danışmak istiyorum. cazaevlerindeki memurluk gardiyanlık mı yoksa normal memurluk mu eğer gardiyanlık ise engelli insan nasıl gardiyan olabilir? yorumlarınızı bekliyorum.

emin misiniz bn gardiyanlıktır diye ceza evi yazmamayı düşünüyodum. peki ceza evinde ne iş yapar. maaşı nedir

büyük ihtimalle gardiyanlık olacaktır

Allah Allah bu naasıl iştir kafam karıştı gardiyan mı memur mu?

arkadaşlar öyle soru soruluyor ki memurluk mu gardiyanlık mı diye.yok müdürlük.adam seni ceza evine gardiyan olarak almaz.gardiyanlık biz özürlülere göre bi iş değil sağlam adam işi.bakın arkadaşlar ceza evlerine düz memur alacaklar.ha rahat mı çok rahat.bi engellinin en rahat edeceği yer bu yerler.servisleri var büyük ihtimalle.mesai paraları var,yemek zaten var oralarda rahat edersiniz.

incememet;

inşallah öyledir gardiyanlık değildir.

tam olarak bilen yok herhalde doğrusunu

arkadaşlar düz memurluk ne gardiyanlığı. acayip acayip sorular soruyonuz. ve bu kadrolar erkekler için büyük fırsat ve şansdır.

trtekin;
nasıl böle emin konuşuyorsunuz dayanağiniz nedir

krc25;

krc25 hocam eger infaz koruma memuru(gardiyanlık) gibi bir alım olsaydı emin olun ona göre bir nitelik kodu belirtilirdi.klavuzda 2001 nitelikle karsısında memur dediginden dolayı emin olabiliriz.

fornaks;
tamam o zaman hadi hayrlısı allah herkesin yardımcısı olsun.

Üst Alt