Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS çığırtkanlarına inanmayınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

biribenidurdursun

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
ankaraya gidenler görmüşlerdir aşti de çığırtkanlara inanmaynız diye bir yazı var sizde inanmayınız 95 puan aldım 100 puan aldım bunlar sizi tercihlerinizden vazgeçirmek için yapılan şeyler

yani buda sorumu cırta cıgırta yazıyorlar okusan görürsün .Davudun dedigi gibi nerdeyse vazgececem

Arkadaşlar. Kimse puanlara bakmasın yapsın tercihini puanına güveniyorsa. burada yazılanların resmiyeti yok. 90 üzeri aldığını iddia edenler göstersinler belgelerinin resmini

belgeyi geç bu iş arz talep meselesi yap tercihini gir 10 puanla bile girersin

öncelikle merhaba,ben bu siteyi uzun süredir takip ediyorum ve ilk defa dün bir mesaj yazdım oda beni ilgilendiren bir konu olduğu için...ama şu açılan başlıktan ve huderix 'ten anladığım kadarıyla kişi kendinden bilir işi gibi bir durum söz konusu.Kimse kimseye birşey kanıtlamak zorunda değil ama benim içim rahat edemeyeceğinden ben puanımı başlığı açan ve hakkımda yorum yapana kanıtlamak istiyorum.Tabiki herkese inanmamak gerekir ama ben buradaki insanların birbirlerine bu kadar kötü bir şey yapacaklarını düşünmedim hiç...herkes her yeri seçmekte özgür,bizim grubumuzdaki konuşmaya istinaden ben puanımı ve tercih ettiğim yeri belirttim ama çığırtkanda olduk yalancıda olduk.Kusura bakmayın ama bu siteye girip yazdığımdan ve bu gibi insanlarla muhattab olduğumadan dolayı pişmanlık duyuyorum, direk face'ten sadece kendi grubumla ilgilenmemin daha doğru olduğu düşüncesindeyim.Herkes için hayırlısı ne ise o olsun...

bu siteye girip yazdığımdan ve bu gibi insanlarla muhattab olduğumadan dolayı pişmanlık duyuyorum, direk face'ten sadece kendi grubumla ilgilenmemin daha doğru olduğu düşüncesindeyim.
İki kişiye kızdınız diye bütün site topyekün tü-kaka mı oldu?
Kendimi tutmam lazım.
Kendimi tutmam lazım iki.
Kendimi tutmam lazım üç.
Kendini tut lazımsın dört
Kendin tutun lazımla beş.
Kendin olma sabır et altı.

olay tü kaka meselesi değil,adam gibi birşey sorulmuş bende adam gibi cevap vermişim ama alınan tepkilere bak...ayrıca ben bu gibi insanlarla dedim tüm siteyi topyekün ima etmedim...süperim öyleyim böyleyim sakın burayı şurayı yazmayın ben yazdım ben yerleşicem gibi laflar etmediğim halde insanlar bir sürü yazıp çiziyor e haliyle böyle olunca bende sinirleniyorum, buna hiç gerek yok demek istedim :)

Daha bir sefer mesaj yazmışsınız, sanki ne yazsanız size kötü cevaplar geliyor gibi tepki vermişsiniz:
"bu siteye girip yazdığımdan ve bu gibi insanlarla muhattab olduğumadan dolayı pişmanlık duyuyorum"

Ha, ön lisans mezunu olarak, çok güzel ve düzgün yazıyorsunuz. Noktalamalar, büyük-küçük harf, imla vs. harika.

Şöyle ki, ben siteyi uzun süredir takip ediyorum demiştim ve bu gibi durumlarda insanların verdiği tepkileri de biliyorum haliyle,biraz acımasız davranılıyor.Kendimi durduğum çok zamanlar oldu kavgalarda bulunmamak için ama dün yaptığım bir yorumun hepimize ( prog.mezunları adına ) faydalı olacağını düşünmüştüm,iki kişiden böyle bir tepki alınca asabım bozuldu doğal olarak.

Bu arada önlisans mezuniyetinin yanında Akdeniz Üniversitesi Yunan Dili ve edebiyatı son sınıf öğrencisiyim an itibariyle, teşekkür ederim.

güzel konunuza birde ben bir hikaye ekliyeyim...
zamanın birinde , Bir memlekette Kuyuymculuk yapan bir tuccar varmiş,, Eşini o kadar seviyormuş ki onun su için çeşmeye veya dereye gitmesini istememiş..
eşi için bir Hamal kiralamış.. haalma senin görevin burdan suyu alıp kapının önüne koyman demiş..
hamal her sabah su bakracını alır kapının önune indirir digerdi..
Aradan 4 yıl geçti.. aynı işler devam etti.. Derken bir gün adam su bakracını kapının önüne indirir ve bekler.. evin hanımı kapıyı acar suyu tam alacakken , adam evin hanımını kucaklar.. Sıkı sıkı sarar nerdeyse kadının nefesi kesilir... adam kadının bırakır ,hiç bir şey demeden uzaklaşır.. kadın şaşırır, bu adam 4 yıldır böyle bir şey yamadı , bırak yapmayı ben 4 yıldır bu adamın yüzünü bile görmedim bu neden böyle yaptı kendi kendine söylendi...
akşam olunca kocası geldı... karısı sordu .. bu gün iş yerinden ne günah işledin ?.. adam hiç bir şey ... kadın hayır bu gün bir hata yaptın ne yaptın .. sıkıştırır adamı..
adam , eh eder küm eder söyler..
İşte bilezik almak için gelen iki müşteri vardı.. bilezikleri denemek isteyen bayanın bilekleri çok hoşuma gitti bende bilezikleri denerken, ellerimle bileklerini sıktım.. haa demiş kadın ,,,
sen milletin bileklerini sıkarken millet senin karını kucaklayarak sıktı...
Ne ekersen onu biçersin.. bizi kandırmaya kalkanlar elbette ki kendileride gün gelir kanarlar... Onlar bilek sıkar, miller onları kucaklar...
saygılarımla ...
RaBBİM TÜM KaRDeŞLeRiM İÇİN EN HaYIRLISINI NaSİP eTsİN,BenİDe NaSiP ETTİGİ KaRDeŞLeRİMİN aRAsINA NaİL ETsİN..

bana cevap vercek bir allah-ın kulu yokmu burda arkadaslarım??

Kimse kimsenin lafına bakmasın arkadaşım puanına güvenen yapsın tercihini otursun! Kimsenin birilerine engel koyduğu yok,ayrıca inanılmayacaksa söylenenlere neden buradasınız ? Neden milletin puanını sorup nereyi yazacağını merak ediyorsunuz ? Fazla bir puan duyunca neden abartı zannediyorsunuz , az puanlıya neye dayanarak inanıyorsunuz ? Çelişkili bir durum bu.Ben sana düşük alıp yüksek söylesem ne kazanırım sence ? Kadrolar belli,ya iki ya üç , ben seni yapacağın tercihten caydırsam bu sitede olmayan bu yazılanları görmeyen ve benim yazdığım yeri yazan insanları nereden bulup onlarada nasıl aynı yalanı anlatacağım acaba ? Bu kadar ince hesabı emin olun kimse yapmaz ! Puanına bakarak tercihlere bakarak herkes kafasına yatan yerleri yazsın sussun yahu yeter,neyin teranesi bu ? Ben aldığım puanı , yaptığım tercihi yazdım mis gibi,sonuçlarda yine burada oluruz hepimiz umarım hakettiğimiz yerlere yerleşmiş olarak,tek dileğim bu.

Ha, ön lisans mezunu olarak, çok güzel ve düzgün yazıyorsunuz. Noktalamalar, büyük-küçük harf, imla vs. harika.
Bu arada önlisans mezuniyetinin yanında Akdeniz Üniversitesi Yunan Dili ve edebiyatı son sınıf öğrencisiyim an itibariyle, teşekkür ederim.
Çok özür dilerim arkadaşım ama...
Önlisans mezunu ve diğer saydıklarınıza sahip biri olarak, bu kadar bozuk yazmanızı kınıyorum. Herhangi birisi olsa, inan ki umrumda olmuyor, göze batmıyor. Ama birisi kendisini bu kadar yetiştirip, eğitim olarak ileri noktalara gelmişse...
Biliyormusun, aslında bu huyumdan kurtulmak istiyorum. Ne zaman biri "ben üniversite mezunuyum diyor, bir satırda çok fazla hata yapıyorsa ben tepkimeye geçiyorum. Yazım obsesifi mi oldum ne?

Cümlede 3 adet virgül var. Hiç birisi, aynı yerde değil. İlk virgül sağda, doğru yerde. İkinci virgül sağda, üçüncüsü ise ortada! İlla birisi doğru olacak zaten, bozuk saatin günde iki defa doğru göstermesi gibi. Noktadan sonra boşluk olması lazım, oda başka bir hata:
Merhabalar, ben başlığı görünce yazmak istedim ,bende sizdenim..91 puanım var , ilk tercihim Antalya daha sonra İzmir..
Tek tek saymayım, burada da 10+ fazla hata var:
öncelikle merhaba,ben bu siteyi uzun süredir takip ediyorum ve ilk defa dün bir mesaj yazdım oda beni ilgilendiren bir konu olduğu için...ama şu açılan başlıktan ve huderix 'ten anladığım kadarıyla kişi kendinden bilir işi gibi bir durum söz konusu.Kimse kimseye birşey kanıtlamak zorunda değil ama benim içim rahat edemeyeceğinden ben puanımı başlığı açan ve hakkımda yorum yapana kanıtlamak istiyorum.Tabiki herkese inanmamak gerekir ama ben buradaki insanların birbirlerine bu kadar kötü bir şey yapacaklarını düşünmedim hiç...herkes her yeri seçmekte özgür,bizim grubumuzdaki konuşmaya istinaden ben puanımı ve tercih ettiğim yeri belirttim ama çığırtkanda olduk yalancıda olduk.Kusura bakmayın ama bu siteye girip yazdığımdan ve bu gibi insanlarla muhattab olduğumadan dolayı pişmanlık duyuyorum, direk face'ten sadece kendi grubumla ilgilenmemin daha doğru olduğu düşüncesindeyim.Herkes için hayırlısı ne ise o olsun...
Bunda biraz daha iyi, hata sayısı anca 10 tane:
olay tü kaka meselesi değil,adam gibi birşey sorulmuş bende adam gibi cevap vermişim ama alınan tepkilere bak...ayrıca ben bu gibi insanlarla dedim tüm siteyi topyekün ima etmedim...süperim öyleyim böyleyim sakın burayı şurayı yazmayın ben yazdım ben yerleşicem gibi laflar etmediğim halde insanlar bir sürü yazıp çiziyor e haliyle böyle olunca bende sinirleniyorum, buna hiç gerek yok demek istedim

Eyvahlar olsun, şimdi gördüm...
Bu mesajın üstündeki hataları saymak istemiyorum, kabus gibi:D

jem
taktığım şeye bak baktığın şeye bak arkdaşın profiline bakarsan engel kısmına nalarsın zaten

Ne alaka yahu, zihinsel değil ki?

Teşekkür ederim hatalarımı düzelttiğin için,sende de birşeyler öğrenmiş oldum.Ayrıca, ben şuan önlisans mezunuyum lisans değil bu bir. İki,okuduğum bölüm Tükçe değil , dört tane dil görüyorum ben Türkçe dışında ki o açıdan bakılırsa Türkçe'de bu kadar yanlış olması çokta kınanacak bir durum değil,üçüncüsü ben lisans mezunu olacağımı yazmam sizin ''bir önlisans mezunu olarak imla kullanımı harika '' deyip önlisans mezunlarını küçümsemenize bir cevaptı dördüncü ve en önemlisi ben tekrar söylüyorum benim hiçbir zaman her konuda süperim gibi bir iddiam olmadı.

Ha birde,işi gücü bırakıp benim bütün yazdıklarımı okuyarak hata bulmaya çalışmanda ayrı bir konu.Merak ettim her lisans mezununa yaptın mı bunu ?

Arkadaşlar. Kimse puanlara bakmasın yapsın tercihini puanına güveniyorsa. burada yazılanların resmiyeti yok. 90 üzeri aldığını iddia edenler göstersinler belgelerinin resmini
haklısın kardeş elinde sertifikan belgen yoksa 90 küsür puan alsan ne fayda boş yani adamlar vasıflı personel istiyolar sen düz lise mezunusundur 90 küsür puan almışındır ama hiç bi belge sertifika yoktur öte yandan vatandaşın birisi almıştır 60 puan vardır elinde belgesi sertifikası bonservisi o vatandaş atanır koçlar gibi ama tabiki herşey şeffaf olursa işin içine başka işler karıştırmazlarsa tabii herkesin hakkında hayırlısı bakalım görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler..

Haha derdiniz benim yazım kurallarım olmuş,sizin herşeyiniz çok doğru gibi!Davut bey sizde bu yaşa gelmişsiniz hala forumlarda millete b.. atacağınıza işinize bakın derim.Forum moderatörü belki haklı beni uyarmakta , sonuçta sitedeki uygunsuzlukları düzeltmek onun işi ama siz ? Yazık...

Öncelikle öğrenmemişsiniz, hatalar yükselerek devam ediyor.
Ayrıca, ben şuan önlisans mezunuyum lisans değil bu bir.
Ben zaten size şöyle yazdım: Önlisans mezunu ve diğer saydıklarınıza sahip biri olarak, bu kadar bozuk yazmanızı kınıyorum.
Demek ki, "bir" dediğiniz hata benim değil, size zaten doğru hitap etmişim:)
İşi gücü bırakmadım, çalıştığım işyeri bilgisayarda canımın istediği gibi fink atmama dayanıyor. Kalkmak, masayı terketmek, diğer eleman gelene kadar mümkün değil. (Küçük ihtiyaçlar dışında:))
İşimdeyim gücümdeyim yani, bırakmadım bırakmam da...
Her mezuna yapmadım, ama gördüklerime mutlaka bir iki satır yazdım.
Türkçe'mizi doğru kullanmak adına, forumların önemsenmesi adına yaptım.
Yazdığımız mesajların, seneler sonra bile diğer okuyanlara faydası olacak.
Hani nereden mezun olduğunu bilmezsin, hatalı yazar o başka da...
Önlisans, yüksek lisans, üniversite vs. mezunu olduğunu belirtip, bunca hata yapmak göze batıyor.
İlk okul mezunu yazınca insan rahatsız olmaz da, sizin domates , patates , soğan ,biber gibi virgül kullanmanız...
küçük harfle cümleye başlamanız, (burada ben yaptım şimdi, size göstermek babında)
Cümle bitti.boşluk olmadığı gibi küçük harf ile başladık gibi:)

Diyorum ya, yazım obsesifi oldum galiba.
Bir satırda, bu kadar çok hata yapan kişinin yüksek eğitimli olması üzüyor beni...
Ben karar veren mercii olsam, tüm memurların düzgün Türkçe kullanması için çabalardım.
Beceremeyenleri kursa gönderirdim.

Ama sizin düzeleceğiniz yok, durmak yok hataya devam:)

Yazım kurallarında yaptığım imla hatalarıyla Türkçe'yi düzgün kullanmıyor oluyorsam bende sizi durmak yok bildiğiniz yola devam diyerek konuyu kapatmak istiyorum.

Ayrıca kullandığınız ve banada kullandırdığınız o slogan bile yetti bir daha muhattab olmamamız gerektiğine...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt