ankaraya gidenler görmüşlerdir aşti de çığırtkanlara inanmaynız diye bir yazı var sizde inanmayınız 95 puan aldım 100 puan aldım bunlar sizi tercihlerinizden vazgeçirmek için yapılan şeyler
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
İki kişiye kızdınız diye bütün site topyekün tü-kaka mı oldu?bu siteye girip yazdığımdan ve bu gibi insanlarla muhattab olduğumadan dolayı pişmanlık duyuyorum, direk face'ten sadece kendi grubumla ilgilenmemin daha doğru olduğu düşüncesindeyim.
Ha, ön lisans mezunu olarak, çok güzel ve düzgün yazıyorsunuz. Noktalamalar, büyük-küçük harf, imla vs. harika.
Çok özür dilerim arkadaşım ama...Bu arada önlisans mezuniyetinin yanında Akdeniz Üniversitesi Yunan Dili ve edebiyatı son sınıf öğrencisiyim an itibariyle, teşekkür ederim.
Tek tek saymayım, burada da 10+ fazla hata var:Merhabalar, ben başlığı görünce yazmak istedim ,bende sizdenim..91 puanım var , ilk tercihim Antalya daha sonra İzmir..
Bunda biraz daha iyi, hata sayısı anca 10 tane:öncelikle merhaba,ben bu siteyi uzun süredir takip ediyorum ve ilk defa dün bir mesaj yazdım oda beni ilgilendiren bir konu olduğu için...ama şu açılan başlıktan ve huderix 'ten anladığım kadarıyla kişi kendinden bilir işi gibi bir durum söz konusu.Kimse kimseye birşey kanıtlamak zorunda değil ama benim içim rahat edemeyeceğinden ben puanımı başlığı açan ve hakkımda yorum yapana kanıtlamak istiyorum.Tabiki herkese inanmamak gerekir ama ben buradaki insanların birbirlerine bu kadar kötü bir şey yapacaklarını düşünmedim hiç...herkes her yeri seçmekte özgür,bizim grubumuzdaki konuşmaya istinaden ben puanımı ve tercih ettiğim yeri belirttim ama çığırtkanda olduk yalancıda olduk.Kusura bakmayın ama bu siteye girip yazdığımdan ve bu gibi insanlarla muhattab olduğumadan dolayı pişmanlık duyuyorum, direk face'ten sadece kendi grubumla ilgilenmemin daha doğru olduğu düşüncesindeyim.Herkes için hayırlısı ne ise o olsun...
olay tü kaka meselesi değil,adam gibi birşey sorulmuş bende adam gibi cevap vermişim ama alınan tepkilere bak...ayrıca ben bu gibi insanlarla dedim tüm siteyi topyekün ima etmedim...süperim öyleyim böyleyim sakın burayı şurayı yazmayın ben yazdım ben yerleşicem gibi laflar etmediğim halde insanlar bir sürü yazıp çiziyor e haliyle böyle olunca bende sinirleniyorum, buna hiç gerek yok demek istedim
haklısın kardeş elinde sertifikan belgen yoksa 90 küsür puan alsan ne fayda boş yani adamlar vasıflı personel istiyolar sen düz lise mezunusundur 90 küsür puan almışındır ama hiç bi belge sertifika yoktur öte yandan vatandaşın birisi almıştır 60 puan vardır elinde belgesi sertifikası bonservisi o vatandaş atanır koçlar gibi ama tabiki herşey şeffaf olursa işin içine başka işler karıştırmazlarsa tabii herkesin hakkında hayırlısı bakalım görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler..Arkadaşlar. Kimse puanlara bakmasın yapsın tercihini puanına güveniyorsa. burada yazılanların resmiyeti yok. 90 üzeri aldığını iddia edenler göstersinler belgelerinin resmini
Ayrıca, ben şuan önlisans mezunuyum lisans değil bu bir.