Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS Gıda, Tarım Hayvancılık kurumuna atananlardan istenen belgeler nelerdir?

hakan01adana0101

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
selamlar.bende şanlıurfa gıda,tarim hayvancılık il müdülügüne ziraat muhendısi olarak atandım.Bundan sonra hangi yolu izlemeliyim.Elimde yerleştirme sonucundan başka bir belge yok.

Merhaba Hakan bey,
Ben de bakanlığın sitesini takip ediyorum ama duyuru göremedim. Bu nedenle de biraz önce İlçe Tarım Md.ne gittim ve henüz bakanlığın eline Ömss sonucu atamalarla ilgili bir yazı geçmemiş, geçince siteden duyuru yapılacakmış. Bir önceki atamalarda istenen belgelerin aynılarını istiyorlar, şimdiden hazırlamaya başlayın duyuru yapılınca bakanlığa gönderirsiniz dediler. Bununla ilgili ilk atamalardaki linki ekliyorum, oradaki belgeler gönderilecek:
...:::TKB PERSONEL GENEL MDRL:::...
Hayırlı olsun...

Gıda tarım ve hayvancılık kurumuna atananlar

Selam.gıda tarım ve hayvancılık kurumuna atanan arkadaşlar burada bilgileri paylaşalım.faydası olur

Ya ben de gittim bana bu kadar uzun belgeler söylenmedi üstelik elden teslim etmek şart mı ki acaba? Sonuçta hepimiz farklı şehirlerdeyiz.

Üst Alt