Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS giren meslek lisesi bilgisayar bölümü mezunu var mı?

Konular
5
Reaksiyonlar
0
Bilgisayar, Bilgisayar İşletimi, Bilgisayar İşletimiTeknisyenliği, Bilgisayar donanım, Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar
Yazılımı, Bilgi İşlem, Bilişim Teknolojileri alanlarının
birinden mezun olanlar Buraya ..

Puanlarınızı ve Tercihlerinizi Belirtiniz..

Ben varım 80 üzeri bir puan aldım. Genellikle batıyı tercih ettim kısmet artık.

Senin puanın nedir ?

Meslek Lisesi - Bilgisayar Bölümü Mezunları Buraya

Puanlarımızı Burada Paylaşalım.

78.74212 hakkari bile gelmedi yanarım ona yanarım.bu sefer gelmesinin hiç mi hiç imkanı olmayan yerleri yazacam fazla düşünerek tercih yapmak beyin yormaktan başka işe yaramıyor. burası batı burayı yüksek puanlılarda seçermi yok burada kadro sayısı çok bunu gören herkes burayı yazar ben hakkari yazdım da noldu

Ben 85 puan aldım 1.yerleştirmede tercih yapmamıştım 2.tercihleri bekliyorum

EnemyHunter Puanın iyiymiş. Bizim Bölümden Kaç Kontenjan Açılacak Bakalım..

Ortaöğretim kurumlarının Bilişim Teknolojileri Alanı ve Dallarının veya Bilgisayar, Bilgisayar İşletimi, Bilgisayar İşletim Teknisyenliği, Bilgisayar İşletimi
Teknisyenliği, Bilgi-işlem, Bilgiişlem, Bilgi İşlem, Bilişim Teknolojileri, Bilgisayar Donanım, Bilgisayar (Donanım), Bilgisayar (Anadolu Meteoroloji Meslek
Lisesi), Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Yazılım, Bilgisayar Yazılımı, Bilgisayar (Yazılım) Bölümlerinin birinden mezun olanlar..

puanlarımızı belirtelim...

ÖMSS 1. Atamada 10 kişi kontenjan açıldı Bizim Bölümden.
Bu Sefer Alırlar mı? Alırlarsa Kaç Olur Sizce ?

Meslek lisesi Bilgisayar(2011)Mezunları

Arkadaşlar gerçekten bu bölümden mezun olan sayısı baya fazla herkes puanını yazabilirmi

arkadaşlar 2011 çıkışlı mezun haddinden fazla bu forumda ve diğer forumlardada olmak üzere onun için herkes dikkatli tercih yapsın.

Üst Alt