Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS giriş belgesi ne zaman gelir?

besalti20

Aktif Üye
Konular
295
Reaksiyonlar
12
Basvuru formunda bellirttigimiz adreslere mi gelir,biz mi alıyoruz.? giriş belgelerini.

Valla ösym ye başvurulan sınavlarda genellikle eve geliyordu giriş belgeleri .. Bundada sanırsam eve gelir ..

Aday İşlemleri Sistemi

Geçen gün ösym yi (312 298 80 50) aradım. adrese hiç bir şey yollamayacaklarını sınava bir hafta kala internetten çıktısını alacağımızı söylediler. sanıyorum sitesinden giriş yapıp Sınava Giriş Bilgilerim bölümünden temin edeceğiz.

Ösym artık sınav giriş belgesini eve yollamıyor hatta bildiğim hiç bir sınavın giriş belgesi eve gelmiyor internetten çıkartılıp ögle girilecek sınava. Gireceğimiz ÖMSS sınavı içinde ÖSYM eve giriş belgesi yollamayacak şifremizle siteden çıkartacaz.

Desene şifresini önemsemeyen de yada unutanda bide şifre telaşı başlıcak :)

Aynen ögle onun için şifremizi hemen değiştirip unutmuyacağımız bir şifre yapmalıyız.

eve gönderileceğini sanmıyorum. netten çıkarıcaz. o da anca son hafta belli olur....

Ösym eve belge gönderecek ŞAKA gibi!
İnternetten kendiniz alacaksınız. Şimdiden ne heyecanı yapıyorsunuz anlayamadım.

kpss ye başvuru için ösym den şifre aldım,şimdi ömss için ösym merkezinde tekrarmı adımıza şifre alacagız,bu durumda olanlar naptı:confused:

sonbahar.44 osym'nin sitesinden online işlemlere yani aday başvuru işlemleri ile ilgili sayfaya girebiliyorsan tekrar şifre almana gerek yok mevcut şifreyi kullanacaksın.. senelerdir osym'nin aynı şifresini kullanıyorum mevcut şifresini bilen arkadaşlar tekrar şifre almasına gerek yok mevcut şifre ile yola devam edin..

Şİfre verilmesinin sebebi bu olsa gerek,Cıktısını alıp oyle girecezz.hayırlısı olsun arkadaslar.

Ösym eve göndermez bize verdikleri şifreyle Sisteme girip kendimiz cıkartıcaz. sınava 1-2 hafta kala acılır orda bölüm online işlemden ömss secıp- sol taraftaki seceneklerde Sınav giriş belgesi diye görücez saten Bizim yapıcagımız Çıktısını almak olucak :)

Üst Alt