Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geçen gün ösym yi (312 298 80 50) aradım. adrese hiç bir şey yollamayacaklarını sınava bir hafta kala internetten çıktısını alacağımızı söylediler. sanıyorum sitesinden giriş yapıp Sınava Giriş Bilgilerim bölümünden temin edeceğiz.
Ösym artık sınav giriş belgesini eve yollamıyor hatta bildiğim hiç bir sınavın giriş belgesi eve gelmiyor internetten çıkartılıp ögle girilecek sınava. Gireceğimiz ÖMSS sınavı içinde ÖSYM eve giriş belgesi yollamayacak şifremizle siteden çıkartacaz.
sonbahar.44 osym'nin sitesinden online işlemlere yani aday başvuru işlemleri ile ilgili sayfaya girebiliyorsan tekrar şifre almana gerek yok mevcut şifreyi kullanacaksın.. senelerdir osym'nin aynı şifresini kullanıyorum mevcut şifresini bilen arkadaşlar tekrar şifre almasına gerek yok mevcut şifre ile yola devam edin..
Ösym eve göndermez bize verdikleri şifreyle Sisteme girip kendimiz cıkartıcaz. sınava 1-2 hafta kala acılır orda bölüm online işlemden ömss secıp- sol taraftaki seceneklerde Sınav giriş belgesi diye görücez saten Bizim yapıcagımız Çıktısını almak olucak