Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS Hizmetli atamaları en düşük kaç puanla kapanır?

esmerelza

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Hizmetli atamaları en düşük kaç puanla kapanır ?

arkadaşlar ilk yerleştirmelerin puanlarına nerden ulaşabilirim....

son tercih gününe kadar tercihlerinde değişiklik yapabilirsin.

ösym nin sitesinden ulaşabilirsin ayrıca forumda da var araştırırsan bulabilirsin ben baktım çogu il 82 ve 83 puanla kapatmış lise düzeyi için zonguldak bolu artvin aklımda kalan bazılarıda yüksek puanda kalmıi eskişehir izmir kütahya kocaeli afyon manisa ankara antalya buralar puan yömümden yüksek ayrıca ilk tercihlerde atanamayan 90 ve üzeri arkadaşlarında fazla buralarda ikamet eden bazı arkadaşlarım var araştırma yaptık farklı illerden ortalama puan düzeyi böyle düşük ve yüksek olarak ama bu araştırma kimseyi farklı yönlendirmesin kimseyide tereddütte bırakmasın

geçen tercihlerde herkez doğuya yüklenmiş ankara merkez istanbul kadıky izmir konak merkez düşük puanlar atama yapmış

Arkadaşlar bu bilgilere ben Ösym sayfasından baktım ama bulamadım hepsi kaldırılmış sanki:confused: Link vermeniz mümkün mü?

Alperen merhaba bu tercihler ne zaman başlıyor bilgin varmı

Üst Alt