Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS hizmetli kadrosunu tercih yapacağınıza EKPSS'ye katılın

alperen222

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar omss tercihi yapip atananlar atanipta gitmiyenler 2014 ekpss sinavina girselerde atanamazlar ayrica hizmetli kadrosunda her isi yaptiriyorlar oyle evrak getir gotur cogu yerde yok hizmetli konumu okula bagli temizlik vs budur baska seyler dusunmeyin bunu kabullenen tercih yapsin secsin gunah yapamazsaniz gidemezssniz bosu bosuna ayrica tercih yapicaginiza tabi sahsi dusuncem ben oyle yapicam;) ocak omss tercihi yapip sadce hizmetli kadrosunu tercih ediceginize.iyi calisip ekpss girip iyi puan alin memur olarak gorev yapin

Dostum sen hangi kurum da çalıştın da hizmetli kadrosunda ki engelli arkadaşlar ağır işlerde çalıştırılıyor diyorsun ? :S
Meb ' de dahil olmak üzere artık hiç bir kurum engelli hizmetlileri (MEMUR ) getir-götür evrak temizlik vs. işlere VEREMEZLER!!!
bu konuyu çok iyi bilip her yerde savunup mağdur olan arakdaşlara da yardımcı oluyorm.!!!

Evrak getir gotur temizlik vs islere veremezlerde naptiriyorlar hizmetli kadrosnda ;) sakami.yapiyorsun iyi mudur.koltugunda oturuyor o zaman

alperen222;

santral,danışma hasta kabul, evrak kayıt, ambar ayniyat, depo , sarf malz., eczn.
yeter li sanırım sen araştır biaz en iyisi dostum veya kamu dairesine geçtiğin zaman yaşarsın

hizmetli kadrosu nda herişiyaptıroyolar aykaçsıın temizlikçisin aklına negelirsee düşün yanii ayrıca girselerde atanamaz demiş arkdaş nie atanamaınki 2012de yerleşn bir kişi

burak_br;

Ben yapmıyorum kardeşim yapmayacam da yaptıramazlarda devlet hastanesinde olduğum sürece

kardeşim senin yapmaman diger kişilerin yapmayacagı anlamına gelmez

dostum diğer arkadaşlarımın da yapmaması gerektiğini söylemeye çalışıyorum zaten

İş buldunuz da iş beğenmiyorsunuz. Zaten engelli olarak başvuru yapıyorsunuz oraya. Bunu görüp de size tüm binayı temizletmezler yada sizi şehrin bi ucundan bir ucuna yollamazlar vs. He öyle çalışan arkadaşlarımız yokmu elbet vardır ama ekmek parası sonuçta. İnebolulu arkadaş gerekli bilgi vermiş zaten insanların kafasını daha fazla karıştırmaya gerek yok diye düşünüyorum..

Anlaşılır gibi değil

ya ben 10 sene özel sektörde çalıştım ve imalathanede yapmadıgım iş kalmadı. adım mehmet kısaca topallıyarak yürüyorum. devlet dairesinde zaten normalde de hizmetliler yer süpürmüyor taşeron firma temizlik yapıyor. olaki yaptırdılar kanun var arayın hakkınızı vallahi asgari ücretle çalıştıgımızı da bilirm az para çok iş. kaldı ki devlet sektöründe ayda iki asgari ücretten fazla alıyoruz gocunmak yakınmak niye anlayamıyorum

üniversiteyi öğretmenliği yada başka mesleği kazanmış insanların bir çoğu dahi kamu kurumuna giremiyorken bize pozitif ayrımcılık ile kamuda personel hakkı tanınmış bizde hala isyan ediyoruz

alperen222;

Hiç kimsenin tercih yapıp yapmama konusunda bilinç altı etkileme içerisinde olmayın bırakın millet kendi kararını versin.
DEĞERLİ ARKADAŞLAR SADECE KENDİ İRADENİZLE TERCİH YAPIN.
Ben bu kişinin kesinlikle hizmetli tercih yapacağını biliyorum.

Mebteyim temizlik yapiyorum diger kurumlarda hizmetli temizlik yapmaz dogrudur ama mebte her isi yaptiriyolar bu kesin

ufacık devlet hastanesınde senı kım farkedıcek zaten cogu yerde taseron varı ınebolulu, bır okulda 1bılemedın 2hademe varsa mudurmu yapıcak tabıkı sen yapaıcaksın hastane hızmetlı kadrosu için ıyıdır. meb ıçın kotu ona gore tercıh yapın. hastanelerde danışma ya verıırlerse enkıyak ış odur bence gelene gıdene yer taırf et 17,00dedımı eyvallah kımse sormas napıyon ne edyıon dıye kafan gore takıl .. bılgısayr bası ışler daha zor hele uzmanlık grektıren işler dahada zor bı hata yaptınmı kıme nealtıcan derdını sonra mevkı buyukdukçe işzorlasır bakmayın sız herkesın kasım kasım oturduguna...

Mebden başka tercih yapıcak kurum yok tercih listesi boş !

musty35;

Meb çok sıkıntılı durumda amenna. hastaneler çok iyi tercih bence hatayı herkes yapıyor uzmanlar da dahil olmak üzere. en fazla olan saymanlıktan geri geliyor evraklar düzeltme işareti ile.
hasta kabuller küçük yerler de olsa o kdr psikolojik sıkıntı ki geliyor dengesizin biri doktor niye içeri almıyor niye çağırmıyor.?
randevulu hastalar önceliklidir diyorsun bi dünya tantana.

hizmetliyle memur arasında pekte bi fark yok... ben 88 puanlan memurluklar çok rahat geliyorken hizmetli kadrosunu seçtim. bakanlığı baz alarak. şu anda memur olarak atanan arkadaşlardan daha rahatım.. sadece az bi şey maaş farkı var

alperen222;

bla bla bla ne kadar fuzuli konuştun. 2012 ömss ile atanıp da göreve başlamayanlar 2014 ekpss sınavını kazanıp atanabilirler. yönetmeliği iyi oku. birde insanlara tercih yapmayın diyorsun hangi kadro olursa olsun sonuçta kamu kuruluşu niye tercih yapmasınlar kardeşim ne ayaksın. ben hizmetli kadrosundayım masabaşı çalışıyorum. amacın ne ki senin insanları yanlış yönlendirip kadroyu kendin kapmaya mı çalışıyorsun.

Böyle insanlar adamı fena darlatıyor ya acayip sinirlendim. zihniyete bakarmısınız. Önüne böyle bir fırsat çıktı 70 puanla dahi atanma şansın var sen gidip insanlara tercih yapmayın diyorsun. Ha hizmetlisin ha memur. üstelik hizmetli olsan dahi 2 yıla yükselme sınavıyla memurluğa geçiyorsun.

arkadaşlar ben ilk okul mezunuyum kura ile katılacam ama tercih yapamıyorum bana yardımcı olurmusunuz rica etsem

arkadaşlar ben ilk okul mezunuyum kura ile katılacam ama tercih yapamıyorum :(

Yirizma. Yazdiklarin ne boyle ;) bi sakin ol.kimse tercih yapmasinmi dedim sadce fikrimi yazdim neyin kadrosunu kapayim;) 400 kisilik hizmetli kadrosnun hem ben sinava hazirlanicam Allah nasip edrrse insallah iyi puan alip memurluk istyrum buda sahsi dusuncem once bi sakin ol patlamaya hazir gbisin

Asi sen tercih yapamazsın. Kuraya katılacaksın. Bu iki sene önceki sınavın tercihleri senlik bir şey değil.

gereksiz bir tartışma içindesiniz kimse kimsenin şartını bilemez.tercih bireyin yapacağı,karar vereceği eylem ben 83 küüsrle hizmetli kadrosu yazdım başkası 70 puanla yazmaz bilemezsin etkileyemezsin.nasipte varsa döner dolaşır beğenmediğin aynı kadroya gelirsin,yoksa zaten yeni sınav kapıda konu bukadar basit.

Üst Alt