Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS için hangi kursun sertifikasını almam yararlı olur? Öneriniz..?

byrm_yucel

Üye
Konular
25
Reaksiyonlar
0
kurslar aşağaıdaki gibidir şuan bilgisayar kursuna gidiyorm ve başka bi kursada gitmek istiyorum ömss sınavı için faydası olacak kurs hangisi olur acaba öneriniz ???

bu kurslar nevşehirin halk eğitim merkezinde veriliyor ..

bende öyle düşünmüştüm genede ömss sınavı için faydalı olması gereken hangisi olur onu öğrenmek istedim tşk ederim ilgin için

Temel Bilgisayar eğitimi.Bu sertifika sayesinde Veri Giriş ve Kontrol elemanı kadrolarına başvuruda bulunabilirsin.Malesef diğer kursların sana ÖMSS de bir artısı olmaz.Çünkü alacagın sertifika uzmanlık sertifikası olmayacak.Tavsiyem Bilgisayar kullanımı

Sedatileri;
bilgisayar kursuna gidiyormuş arkadaş zaten:D

Peki kpds.den alınan puan sertifika olarak değerlendirileblirmi arkadaşlar?

valla arkadaşım ...bu ömss nin hangi sertifikayı isteyeceği belli olmaz....ama bana sorarsan bunların hepsi boş..mesleki eğiti kursuna bak ...pratik ingilizce şu anki ilkokul düzeyi ingilizce ama ömss istermi ister...

turizm otelcilik mezunuyum ingilizce kursuna gerek varmı..=)zaten lise düzeyi için gerekli olmaz.lisans ve önlisans

turizm otelcilik mezunuyum ingilizce kursuna gerek varmı..=)zaten lise düzeyi için gerekli olmaz.lisans ve önlisans<br>

aynen dedğin gibi ne istiyeceği belli olmaz şuan için gidebilceğim kurslar bunlar bilgisayar kursuna gidiyorum sınav 2014 de olacağı için ne kadar sertifika alırsam kar olacak benim için en mantıklısı şuan diksiyon ve ingilizce gibi gözüküyor

byrm_yucel;

imkanın var çalışmıyorsan biyerde iki kursa birden git bence bu arada ne mezunusun hangi bölüm mezunusun

lise bilgisayarlı muhasebe mezunuyum .. şimdi üniversite 2.sınıftayım bu sene biter pazarlama bölümü muhasebe bürosunda çalışıyorum baya hhırs yaptım anlıcan millet baya bi sertifika almış cumartesi pazar günleri de kurslara gitmeye çalışıom :)

daktilo kursunu bulsam hemen giderim ama bulamadım ki bilgisayar olduğu için artık o kursu açmıolar galiba

ama ömss kadrolarında maalesef var daktilograf...
benim tavsiyem ingilizce ve bilgisayar olurdu
başka mesleki sertifika programları varsa onlara da bakabilirsin

listeye bakarak diğer yabancı dilleri de düşün derim

lise bilgisayarlı muhasebe mezunuyum .. şimdi üniversite 2.sınıftayım bu sene biter pazarlama bölümü muhasebe bürosunda çalışıyorum baya hhırs yaptım anlıcan millet baya bi sertifika almış cumartesi pazar günleri de kurslara gitmeye çalışıom :)
vay supersin bendensin:)))) üniversitede hangi bölümü okuyorsun birde arkadaşımızın dediği daktilograf kursuna bulursan onada git birde memur olursan bunların üstüne süper olur:)

bu sene memur işi olmadı hedef 2014 :) 2014deki sınava sıkı bi şekilde hazırlancam artık nasip diyelim..üniversitede pazarlama bölümü okuyorum

Üst Alt