Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS için önlisans mezunlarına ayrılan kadroların listesi

sebboy

Üye
Konular
90
Reaksiyonlar
0
[FONT=lucida grande]Arkadaslar, DPB tarafindan aciklanan kadrolari liste haline getirmek icin ugrastim. 1-2 eksikle tamamladim. Malum hem is hemde bu duzenleme ile ugrasmak pek kolay olmuyor. Genel goruntuyu liste yontemi ile gormek isteyen arkadaslar hazirlamis oldugum sunuya gozatabilirler, tesekkurler. (Suat Uysal)

[/FONT]
jcsry.png

720 kişi az gerçekten ve eminim en az 150-200 arası kadro boşta kalacak yazık...
Allah yardımcınız olsun dostlar tercihlerinizde dikkat edinde önceki tercihlerde atanan ve farklı illerde sorun yaşayan arkadaşlar gibi üzülmeyin... o kadar çok karşılaştım ki atanıp gitmeyen, gidip sorunlar yaşayı istifa eden veya tedavi olamadığı halde tayin alamayanlar var bu konuda dikkat edin... ben 2010 da atandım darısı başınıza, Dilerim Rabbim çalışmalarınızın karşılığını verir ve güzel yerlerde güzel insanlarla karşılaşırsınız...

Hazırlayan arkadaşlara teşekkürler, en azından daha derli toplu olmuş. İnşallah hakkımızda hayırlısı...

eline sağlık kardeş sağolasın ama bu diyanet büküyor belimizi ne yapacaz bilmiyorum

eline sağlık kardeş sağolasın ama bu diyanet büküyor belimizi ne yapacaz bilmiyorum
okonuda bende bilmiyorum bende napıcağımızı allahım yardımcımız olsun biraz ortaöğretim ve ilkokullarda yumuşatılmış diyanet yerler aynı tas aynı hamam

2 yıllık olarak ilahiyat bölümü 2010'a kadar sadece Diyanet'te çalışan İHL mezunlarının kademelerini yükseltebilmeleri için olan bir bölümdü, 2010'dan itibaren herkesin seçebileceği, puanla girilebilecek bir bölüm haline geldi. İlk mezunlarını da zaten geçen yaz verdi. Yani önlisanstan açılan kadrolara aöfte ilahiyat önlisans okumuş olanlar dahi giremez zira yeterlilik belgesi alma zorunluluğu var, bu belge için de mezun olma şartı aranıyor. O 200 kadro boş kalmaya mahkum arkadaşlar maalesef... En azından şu an için. :(

Bir sonraki sınava kadar yeterlilik sınavı açılır da gerekli belgeler tamamlanırsa, 2014 Ömss'de belki üç beş kadronun dolma ihtimali var.

Üst Alt