Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS ikinci atamalar olur mu? Daha sonra yeni kadrolar açılır mı?

esmerelza

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
ömss 2. Atamalarda veya daha sonrasında meslek lisesi mezunu çocuk gelişimi ve eğitimi mezunu alımı hususunda kadro açılır mı :rolleyes: bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yada fikir beyan etmek isteyen varsa paylasım yapabilir Tesekürler:eek:

Ağustos eylülde mi ne 2.atamalar olacak :)

kaynak ankara çalışan bir işkur da abimiz var ondan aldım :):):)

yasin,
ağustos eylül seneye herhalde :confused:zatn bizim sonuçlar ağustosta açıklancak biz atanana kadar eylül olur
2. atama olması için en az 3-5 ay bekletirler
kasım aralık olabilir en yakın, tabii bu bnm tahminim

ha çocuk gelişimden kadro açılır mı orası muamma, bilemeyiz
bence açık kalan kadrolar tekrar öne sürülebilir

Valla arkadaşlar ben onu bilemeyeceğim.

Abimiz bana bunu söyledi.O da kulaktan duyma bir haberle söylemiştir.:)

Anlayacan zor :)

doğrudur, ama işte kulaktan bilgi çok fazla maalesef... biz kesin ve net birşey bilmeden, ancak tahminler üzerinden konuşabiliyoruz kendimizce yorumlar yapıyoruz
bakalım hakkımızda hayırlısı...

selam arkadaşlar. çocuk gelişimi ömss den tercih yapan arkadaşlarımız kaç puan aldıklarımnı ve tercihlerini yazarlarsa özellikle çocuk gelişimi arayan yerlere kimlerin atanacağını fazla beklemeden öğrenebiliriz. ben 75 küsür puan aldım. sizler????

herkes bir senaryo yazıyor kafasına göre.bundan önceki sınavlarda da aynı senaryolar vardı.M.E.B ve sağlık bakanlığının yapmış olduğu snavların ardındanda aynı senaryolar üretildi.neymiş 2.alımlar olacakmış falan filan.gördüğnüz gibi 2.alım falan olmadı.ömss yi çıkardılar.şimdi yine aynı.seçim yaklaşıncaya kadar kimse 2.alımı beklemesin.seçime 1-2 ay kala açıklanır 2.alımlar.

Arkadaslar meslek lisesi çıkışlı çocuk gelişimi bölümünden kadro açılmadı ömss de sdece 2. veya daha sonrasında alım olurmu diye sordum yanlız şunu ifade etmek isterim ki sağlık bakanlığının 2010 kendi bünyesinde açtığı sınavda engelli 28 ve 45 puanla alım olmuş nette gördüm umarım talep olur ve yerleşiriz iyi aksamlar

arkadaşlar ömss den kaç puan aldınız yazarmısınız

Bu sınav ile 2 yıl boyunca atanamayanlar tercih yapmaya devam edecek ve bir sonraki alımlar büyük ihtimalle 2014 yerine 2013 yılında yapılması düşünülen yerel yönetimler seçimlerinden önce yapılacak, kaç kişi alınacak bilemem ama kadrolar dolana kadar alımlar yapılacağını düşünüyorum.

Ayrıca bundan sonra açılacak kadrolara yeni yerleştirmelerde bu günlerde açıklanacak olan yerleştirmelerde yerleşemeyen arkadaşların istatistiklerini dikkate alacaklarını düşünüyorum.

esmerelza;

Nerde olmuş bu alımlar 28 ve 45 puanla.sağlık bakanlığının yapmış olduğu özürlü memur sınavındamı

evet yalçın bey sadece cocuk gelişimi ve egitimi bölmü için gecerli bu puanlar sağlık bakanlığının 2010 da engelli personel alımı hususunda açmış olduğu sınavda iyi günler..

Üst Alt