Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS ile açıktan alım yapılıyor

Allah razı olsun Nasip Kısmet bende Başvurcam Bakalım Belki Çıkar.

İlk adımlar atılmış oldu hayırlısı bakalım demekki isteyince oluyormuş
bu tür durumların çoğalmasını dileriz.TSE'Yİ BU DUYARLILIĞINDAN DOLAYI TEBRİK EDERİM DARISI BAŞKA KAMU KURUMLARINA İNŞALLAH

Hayırlı cumalar bu tse nereden başvuru yapabilirim

Diğer kurumlar da böyle yapsa, herkes istediği kurumu ve ili seçse, merkezi sınav kargaşasından kurtulsak ne güzel olur. Hadi hayırlı olsun şimdiden :)

tolga0164

II - BAŞVURU ŞEKLİ VE YERİ
Adaylar başvurularını 11-18 Şubat 2013 tarihleri arasında “İş Talep Formu”nu doldurmak suretiyle Türk Standardları Enstitüsü - TSE - Ana Sayfa internet adresinden elektronik ortamda yapacaklardır. Başvurular 18 Şubat 2013 Pazartesi günü mesai bitimine (saat 17:45) kadar yapılabilecektir. Postayla veya şahsen yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

linkte açılan sayfada yazıyor arkadaşım. Dikkatlice oku.

tolga0164;

Okuma araştırma zahmetinde bulunsan öğreneceksin ama nerdeee!!

4c olarak değil 4a ya tabi diyorlar bilgisi olan var mı?

A'sını C'sini bilmiyorum ama devlet memuru statüsünde sayılıyormuşsun. Devlet memuru maaşı yani.

şeyma memursun ama 657 mi tabisin 5510 sgk mı ben bunu öğrenmek istiyorum çok farkı var yani.

[FONT=Tahoma]
[/FONT]

buraya başvurmaya degmez arkadaşlar atancak kişiler şimdiden bellidir

Emrah haklısın bende önce ömss ile alıyorlar ne güzel diyordum az düşündüm neden sözlü mülakat ile alıyorlar diye sonra dank etti :D bizim ülkemizde sözlü varsa torpilin kralı döner başvurunuzu yapın ancak hiç umut bağlamayın...

Öms sınavı ne işe yarar o zaman, madem mülakat sınavı yapacaksın, bir de onun ortalaması şöyle olacak böyle olacak, aldığınız adam sayısı şehre göre en fazla 2 zaten, işi yokuşa sürmekten başka bir şey değil bence, torpilin alası dönüyor hemde...

muzir;

abi gözünüzü seveyim ne cv si ne maili aç bir okuma zahmetinde bulun hakkaten ya okumadan direk yorum yazıyorsunuz :)

sayın "twilight" “İş Talep Formu”nu tse'nin sitesinde bulamayıpta yardım isteyenlere ukalaca ve kendini beğenmiş bir şekilde siteyi açıp okuyun diyeceğine “İş Talep Formu”nun bulunduğu linki kopyalayıp yapıştırmak daha güzel ve insanca olmazmıydı??? bende siteyi en az 10 kez hatmettim ve İş Talep Formu'nu bulamadım...
aşağıdaki sayfalardan iş talep formunu görürsen bi zahmet bana veya bizlere yaz memnun olalım ok??

http://www.tse.org.tr/docs/ozurlualimi/tseozurlupersonelalimsinaviilani.pdf?sfvrsn=2

TSE - Elektronik Hizmetler

TSE - Elektronik Hizmetler

onu da yapmazlar :) Bu arada optimus başvurular 11 şubatta başlayacak ya sanırım o zaman yayınlanacak, bende bulamadım çünkü :)

Ben ÖMSS puanıma ulaşamıyorum... nereden öğrenebilirim ?

arkadaşlar iş talep formu linki e-formlar ve e-hizmetler altında bulunmuyor veya ben göremedim
rica etsem linki ve bulundugu yeri paylaşırmısınız :)

arkadaşlar tse de kadrolu çalışmak mı yoksa herhangi bir kurumda 657 ye tabii olmak mı daha iyi mesala maaş olarak fark var mıdır sosyal haklar farklımı dır bu konuda bilgi verfmeniz mümkün mü

TSE 657 ye tabi değil zannedersem kuruluş yönetmeliğini okudum tam belirtmemişler. Ben bizzat 657 ye tabi bir kurumda çalışmak isterdim.

Herşeyden önce TSe 'yi tebrik etmek gerek.. Gerçi olması gerekeni yapıyorlar ama durum bu :)

kardeşim bu sınava orta okul mezunları katılabiliyormu

Bu sınav bitti sonuçlar açıklandı maalesef :(

Selamun Aleykum Arkadaşlar,bişe öğrenmek istiyorum bilgisi olan buraya yazarsa sevinirim.bu yılda ömss bize kurda çıkmadı maalesef,şimdi bu atamalar hakkında bazı bilgiler öğrendim mesela ben ilokul mezunu biri olarak açıktan bir atama yapılabilmesi için ne yapmam gerekir veya nasıl bir yol izlemem lazım bunla ilgili sağlıklı bilgisi olan varsa buraya yazarsa sevinirim.yardımlarız için şimdiden tşk ediyorum ALLAH yar ve yardımcımız olsun.

Üst Alt