Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS ile atanan kişinin raporunda 'çalışamaz' ibaresi olması sorun çıkarır mı?

elest

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
Raporda çalışamaz ıbaresı varsa yerlestıgımız halde komısyonca atamamaız ıptal oluyor mu...

Kardeşim hiç bir sekilde çalısamaz yazmaz o raporda.. Ağır işlerde yada özründen dolayı çalışamayacağı işlerde çalısamaz diye belirtilir..yoksa her engellinin mutlaka yapabileceği bir iş vardır.. Senin engelin nedir.

Yani rahat ol sıkıntı olmaz..

benım kı ruhsal ozurluyum.sorumluk getıren işlerde çalışamaz yazıyor.bu bır problem teşkil eder mı.atandıgıma bıle sevınmedım bu kusku ıle...

Bek kendinde belirtmişsin "sorumuluk gerektiren işlerde çalısamaz" diye sende sorumluluk gerektirmeyen işlerde görevlendirilirsin o yuzden rahat ol kadronu kazandıysan sana göre iş verirler.

Peki nereye atandın..

halk kurumu hızmetlı kadrosuna yerlestım.kusku yuzunden gercekten sevınememıstım arkadasım sagol verdıgın bılgı ıcın rahatladım.

Hayırlı olsun insallah en kısa zamanda işe başlarsın.

elest;
rahatsızlığın neydi, raporda tam olarak nasıl ibare yazdılar,bu ibareyi psikiyatrı doktorumu yazdı.

2007 de almıstım pskıyatrıden sızoffektıf bozukluk tanısı ıle hastende calıstırılamayacagı iş alanları bılumunde sorumluk getıren işlerde calısmaz yazdıgı ıcın kafamda soru ısaretı kaldı bırde bu komısyon falan olunca acaba yerlestırme ıptalı olur mu dıye kuskuya kapıldım.ama doktoruma gıttıgımde bır sorun cıkmaz sızofrenler bıle memur oluyor dedı.gercı ne ılac kullanıyorum ne tedavı oluyorum saglıgım duzeldı

hayır sürekli yuzde seksen .kendı kendımı tedavı ettım dıyebılırım.bu rapordan bır problem cıkmaz sanırım

Üst Alt