Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS ile atanan ve 2022 maaşı alanlar hakkında..?

haydan

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
slmlar engellı ataması gelenler ıcın daha onceden
2022 den maaş alanlar mal bildirim beyannamesıne
gelır olarak maaş hakında bılgılendırılmelımıdır

mal bildirim beyanında bu maaştan bahsetmeniz gerektiğini düşünmüyorum bende beyanda bulunacam ve yazmıycam.zaten beyannamede aldığınız aylıkları bildirin gibi bir ibare göremedim.

arkadaşlar 2004 yılında iş kur adına rapor aldım ve 2006 yılında da 2022 maaşı için rapor aldı şimdi hangi raporu göstermem lazım acaba

verdıgın cvp ve fıkrın ıcın tşk
ama demem o kı her hangı bır gelır kaynagı kelımesı yetıyor aklımı bulandırmaya
bundan ötürü ıkna olabılmek ıcın bır cok kısıye sordum hemen hemen aynı cvp ama hepsıde fıkır
yorumlayarak verılen cvp net bılgı olsa rahatlamamız kolay olur arkadaslar

akgas arkadas bende fıkrımce soyleyecegım halıyle ıkı resmı kurumdan raporun var ama en son guncel olanı kullanman daha mantıklı

BENIMDE BU KONUYA YAKIN BIR DERDIM VAR PAYLAŞMAK ISTERIM
yardımınızı umuyorum
ben 2022 maaşı alıyordum başvuru yaparken babamın bana aldıgı su anda boş olan evi bildirmedım artı dededen kalma bos tarlayı tabıkı bu ev ve tarla memlekette ben baska sehırde yasıyorum son olarak bunların uzerıne atamam geldı beyanda bulunmam lazım evı ve tarlayı belırtecegım kesın fakat 2022 maaşı alırken bunları belırtmedıgımden oturu memurıyetıme bı zarar ve atamama engel olurmu lutfen acıl cvp beklıyorum

ben bu gün atandığım kurumu aradım 2022 maasım bağlandı ama daha toplu parayı bile çekmedim dedim.onu muhasebeye sorarsınız dedi.
benimde şu adli sicil kaydı ve arşiv dosyası yazan yere kafam takıldı şimdi geçen sabıka kaydı çıkarttım yok ama sonuçlanmış para cezam var temyiz ettim hala temyizde bir sorun olurmu bilmiyorum. var desem atamam yapılırmı yok desem ortaya çıkınca sorun olacak

Üst Alt