Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS ile atandım. 19 yaşında kas hastasıyım. Askerlik işlemleri Hakkında sorum var..?

oguz.han

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
şimdi atandığım yerde benden askerlik durumu gibi şeyler isteyebilirlermiş ben 1993 lüyüm internette araştırma yaptım yoklamalar 31.ekime kadar sürüyor ama atandığım kurum bu askerlik durumunu isterse ne yapıcagım yani şimdi hemen askerlik şubesine gidip yanımda neler götürüceğim evrak olarak.

özetle sorum:Kas hastasıyım hastalıgım sürekli yüzde 60 oranım var bu askerlik işini nasıl halladebilirm hangi belgeleri götürmem gerekli ne yapmam lazım yoklama kagıdım daha gelmedi ama atandıgım kurum isterse askerlik durumunu ne yapıcagım.

Bence askerlik şubesine git.Durumunu anlat.Onlarda seni muayene için askeri hastaneye sevk etsin.Çürük raporunu al,kurtul...

Oğuzhan 19 yaşında memur olmuşsun öncelikle seni tebrik ediyorum hiç vakit kaybetmeden askerlik şubesine git hallet uzun sürüyor bu tarz işlemler kimilk fotokopisi ve baya bi resim isteniliyordu son 5 ay ait ben aldığımda

gıda tarım.kılavuzu okudum C.ym hatta siz diyince gözden kaçırdığım bişey var mı die baktım ama dikkatimi bişey çekmedi.Şimdi şubeye giderken yanımda 6 fotoğraf kimlik sağlık raporu diploma(aklıma gelenler) bunlar ama şöle sağlıklı kişilerinkine baktım verem savaş taraması falan nüfus huvuviyeti öle bişeydi böle şeylerde var yada hiç abartmadan direk gidiyim ya tecrubesiz olunca sıkıntı yapıyorum şu süreç içinde bi hallaosa .daha kurumda acıklama yapmadı ama genelde istiyorlarmıs diyor memurlar.netde.
not:morto1 cok teşşkkur edrim tebriginiz için saolun

Üst Alt